Obnoviť stránku

Cerruti 1881 CRA081A222G

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cerruti 1881 CRA081A222G

Luxusné pánske hodinky značky Cerruti 1881 na prvý pohled zaujmú dokonalým prepracovaním a nadčasovou eleganciou! Sú v kombinácii čierneho hladkého pásku z teľacej kože s bielym prešívaním a okrúhleho ciferníka v oceľovom púzdre. Puzdro disponuje korunkou v netradičnom dizajne a dvojicou tlačidiel na ovládanie subciferníků. Ciferník čiernej farby je doplnený bielymi arabskými číslicami a indexy sa zaujímavým detailom v podobe bieleho trojuholníka na mieste čísla 12. Decentne pojaté logo je umiestnené v hornej polovici ciferníku. Subciferníky pre zobrazenie chodu 24 hodín, dní v týždni a dní v mesiaci sú čierne s bielymi arabskými číslicami a indexy. Línii ciferníku kopíruje jednoduchá biela sekundová škála.

Pre mužov ktorý si potrpí na eleganciu a vkus

  • Nadčasový dizajn
  • Dátumovka, deň v týždni, 24 hodinový ciferník
  • Sekundová škála
  • Minerálne sklíčko s vysokou odolnosťou proti oderu
  • Hodinový strojček Quartz na batérie
  • Vodeodolnosť 50 m (sprcha)

Subciferníky

Tri subciferníky nielen že poskytujú praktické funkcie v podobe zobrazenia 24 hodín, dní v týždni a mesiaci, ale navyše na prvý pohled zaujmú krásnym spracovaním, ktoré dodáva celým hodinkám neošúchanou osobitosť a ucelený vzhled!

Cerruti 1881 synonymum elegancie a kvality

Všetky hodinky tejto značky sú krásne, dokonale prepracované a vysoko elegantné. Tieto zaujmú najmä vyváženú eleganciou a jednoduchosťou, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších mužov!

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO7921
Produktové číslo:  7630010247664

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09