Obnoviť stránku

CATRICE Glam & Doll Boost Lash Growth Volume Mascara 010 8 ml

5,09 €

CATRICE Glam & Doll Boost Lash Growth Volume Mascara 010 8 ml

Dodajte svojim riasam maximálny objem s maskarou Glam & Doll Boost Lash Growth Volume Mascara 010 od Catrice. Riasenka vaše riasy nielen zahustí, ale aktivuje aj ich rast a za šesť týždňov sa tak zdvojnásobí objem vašich prirodzených rias. Glam & Doll Boost má ľahkú textúru, ktorá nezaťažuje riasy. Maskara v čiernom odtieni 010 – Ultra Black sa navyše pýši vegánskym zložením.

Kľúčové vlastnosti maskary CATRICE Glam & Doll Boost Lash Growth Volume Mascara 010

  • Maskara od Catrice pre maximálny objem
  • Aktivuje rast rias – za šesť týždňov sa zdvojnásobí objem prirodzených rias
  • Riasenka v čiernom odtieni 010 – Ultra Black
  • Ľahká textúra nezaťažuje riasy
  • Glam & Doll Lash Colorist má vegánske zloženie

Použitie:
Maskaru nanášajte jemnými ťahmi na riasy od korienkov až ku končekom. Pre väčšie zvýraznenie aplikujte viac vrstiev.

Beauty Tip:
Pre skvelý efekt objemu rias začnite nanášať maskaru čo najbližšie k línii horných rias a potom v cikcak pohyboch pokračujte až ku končekom rias. Tento pohyb zopakujte toľkokrát, kým nebudete spokojná s výsledným objemom. Na dolné riasy odporúčame aplikovať maskaru len na končeky rias. Tiež môžete oblasť pod očami jemne zapudrovať, aby sa vám riasenka nerozmazávala.

Zloženie:
AQUA (WATER), SYNTHETIC BEESWAX, GLYCERIN, STEARIC ACID, JOJOBA ESTERS, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, AMINOMETHYL PROPANOL, ACACIA SENEGAL GUM, PANTHENOL, TRIFOLIUM PRATENSE (CLOVER) FLOWER EXTRACT, VIGNA RADIATA SEED EXTRACT, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, DISODIUM PHOSPHATE, POLYSORBATE 60, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, SODIUM PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM BENZOATE, CI 77499 (IRON OXIDES)


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasická

Efekt

Efekt Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO4351
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4059729191380
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07