Obnoviť stránku

CATRICE EYEconista Lash Millionizer Volume Mascara 010 11 ml

5,09 €

CATRICE EYEconista Lash Millionizer Volume Mascara 010 11 ml

Dodajte svojim riasam úžasný objem s maskarou EYEconista Lash Millionizer Volume Mascara 010 od Catrice. Vaše riasy sa budú pýšiť o 180 % väčším objemom a maximálnou dĺžkou, a to až po dobu 24 hodín. Riasenka v čiernom odtieni 010 – The Best or Nothing je vybavená špeciálnou kefkou, ktorá oddelí aj krátke riasy. Vďaka krémovej konzistencii a zaoblenému tvaru kefky Lash Millionizer dosiahnete perfektných oddelených rias bez ich zlepovania.

Kľúčové vlastnosti maskary CATRICE EYEconista Lash Millionizer Volume Mascara 010

  • Maskara od Catrice pre maximálny objem
  • Riasenka v čiernom odtieni 010 – The Best or Nothing
  • Dodá riasam úžasnú dĺžku i neskutočný objem
  • Výrazne riasy zahustí
  • CATRICE EYEconista Lash Millionizer vydrží až 24 hodín
  • Krémová konzistencia
  • Drobná zaoblená kefka Lash Millionizer oddelí aj tie najkratšie riasy

Použitie:
Maskaru nanášajte jemnými ťahmi na riasy od korienkov až ku končekom. Pre väčšie zvýraznenie aplikujte viac vrstiev.

Beauty Tip:
Objem, dĺžka a zatočenie – maskara ti pomôže zvýrazniť tvoj pohľad aj bez nutnosti aplikácie umelých rias a pokryje aj tie najkratšie riasy. Výsledok? Unikátny efekt otvorených očí. Jednoducho prilož riasenku čo najbližšie ku korienkom rias a nanes v cikcak smere po celej ich dĺžke. Nanes na honré i dolné riasy. Krémová textúra sa jednoducho nanáša vo viacerých vrstvách: pre extra porciu objemu nanes nakoniec aj na končeky dolných rias.

Zloženie:
AQUA (WATER), SYNTHETIC BEESWAX, CERA ALBA (BEESWAX), JOJOBA ESTERS, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, GLYCERIN, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, ACACIA SENEGAL GUM, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, MYRISTIC ACID, ARACHIDIC ACID, BEHENIC ACID, OLEIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES)


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasická

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem, Otočenie, Oddelenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO4349
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4059729191960
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06