Obnoviť stránku

Casio SGW 400HD-1B

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Casio SGW 400HD-1B

Casio SGW 400HD-1B sú pánske hodinky klasického, robustnejšieho typu určené na denné použitie pre mužov. Puzdro hodiniek je vyrobené z plastu, remienok z kvalitnej ocele. Hodinky majú analógový ciferník a sú zaopatrené strojčekom QUARTZ s batériovým napájaním. Hodinky sú vodoodolné, preto nie je problém využívať ich v lete pri vode, v daždi alebo všade tam, kde hrozí styk s vodou.Tieto pánske hodinky disponujú kvalitným sférickým sklíčkom.
Hodinky sú jedinečné svojimi nadštandardnými funkciami ako je plne automatický kalendár, stopky, až 5× alarm a barometer. Hodinky ďalej majú indikátor stavu batérie a indikátor východu/západu slnka.
Tieto skvelé pánske hodinky disponujú samozrejme aj všetkými základnými funkciami. Spoľahlivé hodinky vás budú s prehľadom sprevádzať vaším pracovným dňom, veľmi dobre sa budú na vašej ruke vynímať pri dôležitej pracovnej schôdzke, ale rovnako dobre sa osvedčia na párty s vašimi priateľmi. Doprajte si praktické a veľmi pekné hodinky, ktoré si rýchlo obľúbite!
Hodinky sú dodávané v originálnej a štýlovej krabičke Casio.
Funkcie:
Plne automatický kalendár, stopky s presnosťou 1/100 sekundy, 5× alarm, výškomer (rozsah výškomera do 10 000 m), teplomer (rozsah teplomeru -10 °C – 60 °C), svetové časy, barometer (rozsah barometra 260 – 1 100 hPa) , 12/24-hodinový režim
Puzdro:
Plast
Ciferník:
Analógový
Rozmer:
52 × 51 × 15 mm
Remienok:
Oceľ
Typ strojčeka:
QUARTZ – batériové napájanie
Vodoodolnosť:
100 m
Sklo:
Sférické
Luminiscencia:
Ručičky
Osvetlenie:
Diódou

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 52 mm
Farba ciferníka Čierna

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Strieborná
Materiál remienka Oceľ
Kód:  KHO2275
Produktové číslo:  4971850935339
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17