Obnoviť stránku

CASIO PRG 300CM-4

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CASIO PRG 300CM-4

Hľadáte kvalitné, odolné a napriek tomu elegantné hodinky? Stavte na značku CASIO. Tieto pánske hodinky sú vysokoodolné proti vode aj poškriabaniu, sú teda vhodné na akékoľvek športy, alebo outdoorové aktivity. Hodinky sa pýšia minerálnym sklíčkom, ktoré je odolné proti poškriabaniu. Remienok je vyrobený zo živice, ktorá je pružná, odolná a má dlhú životnosť. Presne sa prispôsobí tvaru vášho zápästia. Hodinky sú vyrobené tak, aby vydržali určitý tlak vody, môžete ich mať na ruke aj pri plávaní. Tieto hodinky ocenia všetci, ktorí pri svojich aktivitách potrebujú spoľahlivé a kvalitné hodinky, ktoré nikdy nesklamú.  

Kľúčové vlastnosti pánskych hodiniek CASIO PRG 300CM-4

  • Pánske hodinky CASIO majú stopky a budík
  • Zobrazenie dátumu a dni v týždni
  • Vodoodolnosť 10 ATM – možnosť plávania
  • Teplomer, výškomer
  • Kompas, barometer
  • Indikácia východu a západu slnka
  • LED osvetlenie
  • Solárne napájanie
  • 5× denný alarm, hodinový signál
  • CASIO hodinky sú odolné proti vode aj poškriabaniu
  • Svetový čas

10 rokov nepretržitej prevádzky

Pánske hodinky CASIO majú v sebe zabudované fotovoltaické články, ktoré premieňajú slnečné svetlo aj umelé osvetlenie na energiu a hodinky tak neustále dobíjajú. Životnosť tohto solárneho článku je 10 rokov. Hodinky vám vydržia dlhú dobu bez toho, aby ste sa o ne museli starať. Oceníte aj funkciu kontroly stavu batérie pomocou indikátora. Budete vždy vedieť, či sú vaše hodinky dostatočne nabité. Stav nabitej batérie záleží na prísune svetelnej energie.

Funkcie pre outdoorové aktivity

Športových nadšencov určite poteší funkcia výškomera, ktorý je rozšírený o funkciu zaznamenávajúcu údaje o tom, aká výška bola v prípade danej trasy prekonaná. Jednotlivé svetové strany vám pomôže určovať kompas. Špecifickou funkciou je indikácia východu a západu slnka v lokalite, v ktorej sa práve nachádzate. Na hodinkách CASIO nájdete aj barometer, pomocou ktorého môžete odhadovať vývoj počasia, alebo teplomer ukazujúci teplotu od -10 °C do +60 °C. Tieto pánske hodinky majú všetko čo môžete na cestách potrebovať. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 47,3 mm
Farba ciferníka Oranžová

Strojček

Strojček Solárny

Remienok

Materiál remienka Plast

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO10472
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19