Obnoviť stránku

CASIO PRG 300-1A4

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CASIO PRG 300-1A4

Športové, praktické, a zároveň veľmi štýlové – také sú jedinečné dámske hodinky zo série Pro Trek Casio PRG 300-1A4. Ocenia ich najmä športovo založené ženy, ktorým budú masívne hodinky Casio skvelým spoločníkom pri najrôznejších aktivitách. Atraktívny vzhľad však rozhodne nie je to jediné, čo hodinky PRG 300-1A4 ponúkajú. Vo funkčnej výbave totiž nájdete teplomer merajúci teplotu od -10 do 60 °C, výškomer do 10 000 metrov, kompas, barometer, indikáciu východu a západu slnka, alarm, stopky, časovač, LED osvetlenie, úplne automatický kalendár, svetové časy a ďalšie inteligentné funkcie. Nespornou výhodou hodiniek Casio PRG 300-1A4 je solárne napájanie s indikáciou vybitej batérie.

Kľúčové vlastnosti dámskych hodiniek CASIO PRG 300-1A4

  • Casio PRG 300-1A4 sú modelom zo série Pro Trek
  • Veľké množstvo praktických funkcií
  • Teplomer, výškomer, kompas, barometer, indikácia východu a západu slnka a ďalšie
  • Jedinečný dizajn
  • Solárne napájanie a indikácia slabej batérie
  • Veľmi ľahké, komfortné a odolné
  • Hodinky PRG 300-1A4 sú vhodné aj na plávanie a potápanie

Dámske hodinky CASIO PRG 300-1A4 vás nebudú obmedzovať ani brzdiť

Hodinky PRG 300-1A4 potešia veľmi nízkou hmotnosťou, ktorá vôbec neuberá mohutnosti konštrukcie. Puzdro je vyrobené zo syntetickej živice a korunka z nehrdzavejúcej ocele. Na sklíčko hodiniek Casio bolo použité minerálne sklo, ktoré je odolné proti poškriabaniu. Kvalitný materiál tak zaručí maximálnu odolnosť proti nárazom, magnetickým vplyvom a vibráciám. Hodinky PRG 300-1A4 sú vodoodolné do 10 ATM, takže si ich bez obáv môžete nechať aj počas plávania a potápania. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Farba ciferníka Rúžová

Remienok

Materiál remienka Syntetická živica

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO10471
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09