Obnoviť stránku

CASIO GW 7900-1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CASIO GW 7900-1

CASIO GW 7900-1 sú úchvatné pánske hodinky, ktoré doladia každý outfit k dokonalosti. Na prvý pohľad vás uchváti čierna farba puzdra rovnako ako skutočnosť, že na výrobu remienka bol použitý materiál plast, čo dizajnérom umožnilo dosiahnuť estetický vzhľad, nie však na úkor funkčnosti. Remienok a jeho dĺžku možno samozrejme nastaviť podľa svojho pohodlia. Vďaka hodnote vodotesnosti 200 m (20 ATM) možno tieto hodinky nosiť s pokojnou hlavou aj pri plávaní či šnorchlovaní. Digitálne číslice sú moderné a nenáročné riešenie merania času pre všetky typy používateľov. Hodinky pánske CASIO GW 7900-1 sú príjemným variantom pre tých, ktorí sa nechcú zaoberať výmenou bateriek. Na dobíjanie totiž stačí slnečné svetlo.

Nenahraditeľnou funkciou je budík. Vzhľadom na to, že tieto pánske hodinky budete určite radi všade nosiť pri sebe, nemusíte sa báť, že by ste zaspali.

  • Osadenie: bez osadenia
  • Na ciferníku nájdete Minerálne sklíčko, takže sa zaručene nemusíte báť poškodenia

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 50 mm
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Solárny

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Plast

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 200 m (20 ATM)

Modelový rad

Modelový rad Casio G-Shock

Štýl a dizajn

Štýl Športové
Kód:  KHO13898
Produktové číslo:  4971850435259
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13