Obnoviť stránku

CASIO GMA S130-1A

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CASIO GMA S130-1A

CASIO GMA S130-1A sú prepracované pánske hodinky, ktoré prepájajú spoľahlivosť so štýlom. Na ruke bude vynikať predovšetkým čierna farba puzdra v kombinácii s tým, že pri výrobe remienka bol použitý materiál plast, čo náramku dodáva jedinečný vzhľad, pričom je samozrejmosťou zachovanie bezproblémovej funkčnosti. Remienok samozrejme jednoducho ľahko upravíte tak ako je vám to pohodlné. Vďaka vodoodolnosti 200 m (20 ATM) hodinky kľudne môžete používať aj pri potápaní a vodných športoch. Kombinované zobrazenie času spája nadčasovosť analógových ručičiek s módnym digitálnym zobrazením. Kvalitná batéria Quartz hodiniek CASIO GMA S130-1A je zárukou, že sa vám hodinky len tak nevybijú.

Pánske hodinky CASIO GMA S130-1A sú spoľahlivým pomocníkom predovšetkým pre tých, ktorí často cestujú alebo napríklad pracujú v nadnárodnej firme. Disponujú totiž meraním duálneho času. Klasickou a užitočnou funkciou hodiniek je budík. Keď vezmeme do úvahy to, že tieto pánske hodinky nebudete chcieť dať dolu z ruky, vaším zaspávaním a oneskorením je koniec. Na skontrolovanie času v tme nie je potrebný okolitý zdroj svetla vďaka možnosti osvetlenia.

  • Osadenie: bez osadenia
  • Ciferník chráni minerálne sklíčko, takže sa zaručene nemusíte báť poškodenia

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Určenie

Určenie Unisex

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 45,9 mm
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Plast

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 200 m (20 ATM)

Modelový rad

Modelový rad Casio G-Shock

Štýl a dizajn

Štýl Športové
Kód:  KHO13927
Produktové číslo:  4549526167911
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12