Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CASIO GA 200-1A

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CASIO GA 200-1A

CASIO GA 200-1A sú solídne pánske hodinky vhodné na každú príležitosť. Na vašom zápästí vynikne Čierna farba puzdra spolu s faktom, že remienok tvorí Plast, čo dizajnérom umožnilo dosiahnuť luxusný vzhľad bez akejkoľvek straty pohodlia pri nosení. Remienok upravíte podľa vašej potreby. Vďaka odolnosti voči vode 200 m (20 ATM) vám hodinky môžu robiť spoločnosť aj pri kúpaní alebo sprchovaní. Kombinovanézobrazenie času rozhodne ocenia nerozhodní používatelia. Osvedčená batéria Quartz hodiniek CASIO GA 200-1A je istotou, že tikot vašich hodiniek v blízkom čase zaručene neutíchne.

Pánske hodinky CASIO GA 200-1A ocenia predovšetkým tí, ktorí často cestujú medzi rôznymi časovými pásmami. Pýšia sa totiž meraním duálneho času. Výrobca nezabudol ani na starý dobrý budík. Keď vezmeme do úvahy, že hodinky budete zaiste neradi dávať dolu z ruky, nehrozí, že by ste premeškali dôležitú schôdzku. Ani v tme s týmito hodinkami nezostanete bez pomoci, stačí stlačiť jediné tlačidlo a ciferník osvieti dióda.

  • Bez osadenia ozvláštňujúce ciferník sú luxusnou ozdobou
  • Ciferník chráni minerálne sklíčko, takže vás nemusí stresovať zničenie hodiniek

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 53 mm
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Plast

Funkcie

Hodinkové funkcie Chronograf

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 200 m (20 ATM)

Modelový rad

Modelový rad Casio G-Shock

Štýl a dizajn

Štýl Športové
Kód:  KHO12887
Produktové číslo:  4971850951711
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12