Obnoviť stránku

CASIO GA-110DC-2A7ER

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CASIO GA-110DC-2A7ER

CASIO GA-110DC-2A7ER sú úchvatné pánske hodinky, ktoré by sa na vašom zápästí zaručene vynímali. Na prvý pohľad vás určite zaujme Modrá farba puzdra spolu s faktom, že materiál remienka tvorí Plast, čo viedlo k peknému dizajnu bez toho, aby utrpel komfort pri nosení. Remienok upravíte tak ako vám vyhovuje. Vďaka odolnosti voči vode Vodotesné 200 m (20 ATM) môžete hodinky bez problémov nosiť aj pri kúpaní alebo potápaní. Kombinovanézobrazenie času spája nadčasovosť analógových ručičiek s módnym digitálnym zobrazením. Spoľahlivá Quartz batéria hodiniek CASIO GA-110DC-2A7ER je zárukou, že vaše hodinky vydržia beh na dlhú trať.

Pánske hodinky CASIO GA-110DC-2A7ER sa hodia pre tých, ktorí cestujú po celom svete. Majú totiž k dispozícii merač duálneho času. Samozrejmou, ale veľmi príjemnou funkciou je budík. Keď vezmeme do úvahy, že tieto hodinky budete určite radi všade nosiť pri sebe, nehrozí, že by ste premeškali dôležitú schôdzku. Na skontrolovanie času v tme nie je potrebný okolitý zdroj svetla vďaka osvetleniu vyvolanému pomocou jediného tlačidla. Zabudovaný chronograf hodiniek vyzerá skvelo. Kolieska po obvode sú natlačené rozličnými funkciami.

  • Hodinky ukazujú deň v týždni, čo je užitočná funkcia napr. pre každého študenta
  • Bez osadenia doplňujúce ciferník vytvárajú z hodiniek elegantný doplnok
  • Na ciferníku nájdete minerálne sklíčko, takže sa zaručene nemusíte báť poškodenia

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 51 mm
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Modrá
Materiál remienka Plast

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 200 m (20 ATM)

Modelový rad

Modelový rad Casio G-Shock

Štýl a dizajn

Štýl Športové
Kód:  KHO14657
Produktové číslo:  4549526113079
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12