Obnoviť stránku

Casio EFR-102D-7A

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Casio EFR-102D-7A

Casio EFR-102D-7A sú štýlové a detailne prepracované pánske náramkové hodinky. Ponúkajú nielen elegantný dizajn, ale aj nadštandardnú kvalitu a spoľahlivosť. Hodinky sa môžu pochváliť pevným oceľovým puzdrom, ktoré je vodotesné, a tak si ich môžete bez problému zobrať do sprchy aj do bazéna. Hodinky ďalej zobrazujú aktuálny dátum a deň v týždni.

Okrúhly ciferník kryje minerálne sklíčko, ktoré je schopné ďaleko lepšie vzdorovať škrabancom. Pre lepší prehľad je ciferník vybavený luminiscenčnými prvkami a nechýba mu ani praktické podsvietenie. Pohon spoľahlivého strojčeka Quartz je zabezpečovaný pomocou batérie s dlhou životnosťou. Doprajte si luxus a spoľahlivosť hodiniek Casio!

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO5156
Produktové číslo:  4971850984610
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08