Obnoviť stránku

CASIO AQ S810W-1A4

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CASIO AQ S810W-1A4

CASIO AQ S810W-1A4 sú prepracované pánske hodinky, ktoré by sa na vašom zápästí zaručene vynímali. Na zápästí bude vynikať Sivá farba puzdra spolu so skutočnosťou, že na výrobu remienka bol použitý materiál Plast, čo vyústilo do páčivého vyhotovenia bez akejkoľvek straty pohodlia pri nosení. Remienok nastavíte podľa vašej potreby. Vďaka odolnosti voči vode 100 m (10 ATM) môžete tieto hodinky používať aj pri plávaní. Kombinované zobrazenie času spája dohromady analógové ručičky s digitálnou obrazovkou. Hodinky CASIO AQ S810W-1A4 sú v podstate miniatúrny solárny panel, dobíjajú sa totiž pomocou slnečného svetla.

Pánske hodinky CASIO AQ S810W-1A4 sa hodia pre tých, ktorí majú záľubu v cestovaní do najrôznejších zemí po celom svete. Disponujú totiž meraním duálneho času. Nesmie chýbať veľmi užitočný budík. Keď vezmeme do úvahy, že tieto hodinky budete zaiste neradi dávať dolu z ruky, nemusíte sa báť, že by ste zaspali. Ani v tme s týmito hodinkami nezostanete bez pomoci, majú totiž zabudovanú malú diódu, ktorá ciferník v prípade potreby dostatočne osvieti.

  • Bez osadenia doplňujúce ciferník sú zaujímavým prvkom
  • Na ciferníku nájdete plastové sklíčko, takže sa zaručene nemusíte báť poškodenia

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 46 mm
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Solárny

Remienok

Materiál remienka Plast

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO12869
Produktové číslo:  4549526135514
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07