Obnoviť stránku

CARTIER Declaration L'Eau EdT 100 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CARTIER Declaration L'Eau EdT 100 ml

Toaletná voda Cartier Declaration L'Eau je aromatická vôňa pre mužov, ktorá bola uvedená na trh v roku 2014. Čistá elegantná vôňa je vhodná pre moderných mužov, ktorí sú plní energie a uvedomujú si svoju zmyselnosť. Zaujímavá vôňa s nádychom horkých citrusov príjemným spôsobom prevonia váš pracovný deň, ale rovnako dobre bude pôsobiť aj na romantickej večeri vo dvoch alebo pri slávnostných príležitostiach.

Jedinečné tóny horkastého grapefruitu sa jemne snúbia s pikantnou vôňou ružového korenia a skvelým spôsobom tieto vône dopĺňajú akordy cédra. Vôňa je dlhotrvajúca a veľmi príjemná aj na sklonku dňa, kedy už pomaly vyprcháva. Doprajte si nádhernú sviežu vôňu, ktorá je perfektnou voľbou najmä na letné dni!
Zloženie:
Hlava: grapefruitSrdce: ružové korenieZáklad: céder


Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Vonné zložky Céder, Čierne korenie
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFH582b

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06