Obnoviť stránku

CARTIER Déclaration Haute Fraicheur EdT 100 ml

Novinka
70,61 €

CARTIER Déclaration Haute Fraicheur EdT 100 ml

Ak máte v obľube dámske vône, poobzerajte sa po toaletnej vode CARTIER. Dámska toaletná voda CARTIER nenechá žiadneho muža okolo vás chladným. Prejdite sa lesnou cestou sveta kúzelnej a nezameniteľnej drevitej vône. Sviežosť, sila, jemnosť a presvedčivá výdrž patria k jej hlavným prednostiam. Korenistá vôňa bude lahodiť milovníkom neobyčajnosti. Je intenzívna a pulzujúca a dovolí vám sa zamerať na opojnosť prítomnosti. Predstavte svoju osobnosť svetu pomocou toaletnej vody CARTIER, ktorá bude dôležitou súčasťou vašej osobnosti.

Zásadné prednosti toaletnej vody CARTIER Déclaration Haute Fraicheur EdT 100 ml

  • Toaletná voda CARTIER má v sebe najmä dámske zložky vôní
  • Hlavnú zložku charakterizuje drevitá prímes
  • S hlavnou zložkou je spojená aj vedľajšia korenená kombinácia vonných tónov
  • Spoľahnite sa na vôňu francúzske toaletnej vody CARTIER
  • Objem flakónu je 100 ml
  • Vyskúšajte túto vôňu pri rôznych príležitostiach

Toaletná voda CARTIER sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Prevoňajte svoj deň a vytvorte z obyčajného okamihu nezabudnuteľný zážitok vďaka toaletnej vode CARTIER. Hlavná drevitá a vedľajšia korenená vôňa na vás okamžite zapôsobia starostlivo vyberanými ingredienciami. Nápaditý flakón francúzske toaletnej vody CARTIER v sebe ukrýva moc energie a zmyselnosti, o ktorú sa s vami kedykoľvek podelí. V dodávke dostanete flakón s objemom 100 ml. Túto toaletnú vodu si obľúbite na bežné denné nosenie aj na slávnostnejšie príležitosti. Bude vám skvelým spoločníkom na romantickej schôdzke aj pracovnej večeri.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske, Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFC3411
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3432240505293

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16