Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

CAROLINA HERRERA Very Good Girl EdP - Súprava 150 ml

5 3 hodnotení
Cenová bomba
85,90 € Ušetríte 11,50 €

CAROLINA HERRERA Very Good Girl EdP - Súprava 150 ml

Darčeková súprava parfumov CAROLINA HERRERA Very Good Girl EdP Set prináša odvážnejšie vyjadrenie pôvodnej ikonickej vône Good Girl.  Obujte sa do sofistikovaných črievičiek a kráčajte odvážne ďalej. Váš pohyb bude teraz oveľa zábavnejší. Vydarený flakón v štýle červenej lodičky evokuje modernú ženu plnú protikladov, ktorá si vieživot vychutnať naplno. Parfumovaná voda CAROLINA HERRERA Very Good Girl EdP Set vás urobí úplne neodolateľnou. Na trhu sa objavila v roku 2021.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady CAROLINA HERRERA Very Good Girl EdP Set

  • Parfumovaná voda CAROLINA HERRERA Very Good Girl EdP Set je ideálna pre ženy
  • Je oveľa odvážnejšia ako jej predchodkyňa Good Girl
  • Vyznačuje sa kvetinovou ovocnou vôňou
  • CAROLINA HERRERA Very Good Girl EdP je ukrytá v dobre známej červenej lodičke
  • Na trhu sa objavila v roku 2021
  • Obsahuje flakón vône a telové mlieko

CAROLINA HERRERA Very Good Girl EdP Set je plná zvodnosti

Parfumovaná voda CAROLINA HERRERA Very Good Girl EdP Set každého očarí už pri prvom nádychu, kedy pocítite červené ríbezle kombinované s exotickým líči. Nenápadne do tejto harmónie vstupuje zvodná ruža, ktorá po chvíli prevládne a bude vás sprevádzať až do poslednej fázy. Tu už nastupujú tóny dymového vetiveru a hrejivej vanilky.

Ženská krása a osobnosť idú ruka v ruke

Pokiaľ sa nebojíte odvážnej vône, bude CAROLINA HERRERA Very Good Girl EdP Set pre vás to pravé. Získa si vás už pri prvom privoňaní. Nájdete v nej odraz vyjadrenia, že ženská krása vypláva na povrch spoločne s jej osobnosťou. Bombou súpravy je neprehliadnuteľný flakón vo forme ultra vysokej sexi lodičky v červenej farbe. Samotnýflakón evokuje vášeň, sofistikovanosť a krásu. Nechajte sa uniesť nádherným príbehom značky CAROLINA HERRERA.

Obsah balenia:
Parfumovaná voda 50 ml
Telové mlieko 100 ml

Hlava:
červené ríbezle, liči

Srdce:
ruža

Telo:
vetiver, vanilka


Zloženie

Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Linalool, Limonene, Coumarin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Isoeugenol, Geraniol.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFA1373
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8411061045619

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01