Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANNADERM Thermolka EXTRA 150 ml

5 1 hodnotení
Pri kúpe 1 ks 9,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 9,11 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 8,71 €/ks

CANNADERM Thermolka EXTRA 150 ml

Uľavte svojmu chrbtu, svalom a kĺbom s hrejivou masťou CANNADERM Thermolka EXTRA. Veľmi silný účinok oceníte najmä pri intenzívnych či dlhodobých problémoch pohybového aparátu. Aby bola zaručená okamžitá úľava, je zloženie obohatené o konopný olej, konopný extrakt, jedľu sibírsku, gaštan, kostihoj, gáfor, vanilku a kapsaicín. Pri masáži uľaví CANNADERM Thermolka EXTRA boľavému chrbtu, svalom a kĺbom, či už bojujete s únavou, natiahnutím alebo stuhnutím.

Kľúčové vlastnosti hrejivej maste CANNADERM Thermolka EXTRA

  • Hrejivá masť poskytuje okamžitú úľavu
  • Extra silný účinok
  • Nová, vylepšená receptúra
  • Uľaví chrbtu, kĺbom a svalom aj pri dlhodobých ťažkostiach
  • Jednoduchá aplikácia

Použitie:
Jemne vmasírujte požadované množstvo do pokožky postihnutej oblasti. Neaplikujte na sliznice, poranenú pokožku alebo do okolia očí a úst. Po použití si umyte ruky.

Zloženie:
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Cannabis Sativa Seed Oil, Camphor, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cannabis Sativa Seed Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Carbomer, Vanillyl Butyl Ether, Abies Sibirica Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Sodium Hydroxide, Limonene, Capsicum Annuum Extract.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Uvoľňujúci svaly
Špecifikácia Prírodné

Problémy

Problémy Na boľavé nohy

Vlastnosti

Objem 0,15 l
Typ Hrejivá, Konopná
Kód:  KSTE754
Produktové číslo:  8594059736482
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16