Obnoviť stránku

CANNADERM Thermolka 200ml

4,5 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

CANNADERM Thermolka 200ml

Ak máte problémy s chrbtom, svalovou únavou, stuhnutými kĺbmi alebo nedostatočne prekrvovanými končatinami, vyskúšajte túto vynikajúcu masť od Cannadermu. Disponuje totiž veľmi účinnou kombináciu vanilky a kapsaicínu (extrakt z pálivých papričiek), ktorý vám zaistí výrazný prehrievací efekt. Či už sa pripravujete na šport alebo na dlhší pobyt v chladnom prostredí, Thermolka vám vždy pomôže.

Kľúčové vlastnosti

  • Vynikajúci hrejivý účinok
  • Jednoduchá aplikácia
  • Kombinácia vanilky a kapsaicínu

Použitie

Tenkú vrstvu masti jemne vmasírujte do pokožky v mieste ťažkostí. Nepoužívajte na tvár, v blízkosti očí, slizníc alebo na poranenú pokožku! Po aplikácii si dôkladne umyte ruky mydlom a teplou vodou! Nepoužívajte v prípade známej precitlivenosti na niektorú z použitých účinných látok! Nevhodné pre deti do 3 rokov!

Zloženie

Aqua, Alcohol Ddenat., Cannabis Sativa Seed Oil, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hydroxide, Vanillyl Butyl Ether, Carbomer, Camphor, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Abies Sibirica Oil, Capsicum Frutescens Resin, Helianthus Annuus Seed Oil, D-Limonene.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Masážny, Uvoľňujúci svaly
Špecifikácia Prírodné

Problémy

Problémy Na boľavé nohy

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Objem

Objem 200 ml

Vlastnosti

Objem 0,2 l
Typ Hrejivá, Konopná
Kód:  KSTE0676
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594059735638

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09