Obnoviť stránku

CANDINO C4595/1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDINO C4595/1

Dámske analógové hodinky C4595/1 od švajčiarskej značky Candino zaujmú svojim elegantným vhľadom a rímskymi indexmi s ručičkami vo farbe ružového zlata. Puzdro hodiniek a remienok z ušľachtilej antikorovej ocele vydrží aj väčšiu záťaž. Biely ciferník hodiniek je ozdobený čírymi kamienkami.

O ochranu ciferníka sa stará extrémne odolné zafírové sklíčko. Odolá väčšine škrabancov, ku ktorým dochádza pri používaní hodiniek. Hodinky disponujú vodoodolnosťou 5 ATM. Môžete sa s nimi v pohode sprchovať alebo umývať ruky.

Hlavné prednosti

  • Pevný a trvanlivý remienok a puzdro hodiniek
  • Luxusný vzhľad
  • Nemusíte riešiť škrabance na sklíčku
  • Nespadnú vám z ruky

Trojdielna skladaná spona

Zapínanie hodiniek môže byť riešené rôzne. Niektoré spôsoby sú viac bezpečné, niektoré menej. Medzi najlepšie z nich patrí použitie trojdielnej bezpečnostnej spony. Práve tá zabezpečuje to, že sa hodinky sami nerozepnú. Môžete sa v pokoji sústrediť na iné veci.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Remienok

Materiál remienka Oceľ

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO8248
Produktové číslo:  8590588511453

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06