Obnoviť stránku

CALYPSO K6062/4

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CALYPSO K6062/4

Hľadáte cenovo dostupné a pritom luxusne vyzerajúce pánske hodinky? Vyskúšajte niektorý z radu modelov mladistvých značky CALYPSO. V módnych pánskych hodinkách CALYPSO K6062 / 4 sa snúbi funkčnosť, kvalitné vyhotovenie a moderný dizajn.

Kľúčové vlastnosti hodiniek CALYPSO K6062 / 4

  • Módny vzhľad za dostupnú cenu
  • Vodoodolnosť 10 ATM
  • Funkcia iluminačné ručičky
  • Ľahký materiál pre pohodlné nosenie
 

Módne pánske hodinky za dostupnú cenu

Značka moderných pánskych hodiniek Calypso spadá pod spoločnosť Festina. Poznávacím znakom pánskych hodiniek tejto spoločnosti je predovšetkým cenová dostupnosť spolu s kvalitným vypracovaním, mnohými farebnými vyhotoveniami a módnym dizajnom. Model pánskych hodiniek CALYPSO K6062 / 4 je vyrobený z ľahkého plastu, vďaka ktorému budú tieto hodinky vaším obľúbeným spoločníkom po celý deň. Vyhotovenie v čiernej a striebornej farbe sa zase bude hodiť k akémukoľvek outfitu. Číslice okolo ciferníku a remienok so vzorkou potom dodávajú týmto pánskym hodinkám Calypso ľahko športový nádych. Ciferník chráni plastové sklíčko. Vďaka vodoodolnosti 10 ATM tieto hodinky bez problému odolajú plávaniu aj šnorchlovaniu. Model CALYPSO K6062 / 4 má navyše funkciu iluminačných ručičiek, ktorá vám umožní kontrolovať čas aj v noci.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 35 mm
Farba ciferníka Čierna

Strojček

Strojček Quartz

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO10248
Produktové číslo:  8430622557828

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17