Obnoviť stránku

Calypso K5680/6

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Calypso K5680/6

Mladistvá značka CALYPSO vytvorená skupinou Festina - Lotus Group prichádza na trh s modernými hodinkami určenými predovšetkým pre mladých používateľov. Táto značka sa vyznačuje zaujímavými kombináciami farieb, netradičnými tvarmi, kvalitným vyhotovením a tiež veľmi zaujímavými cenami. Ak teda hľadáte darček pre svoju milovanú polovičku, tak hodinky značky Calypso sú ideálnou voľbou.

Prečo zvoliť hodinky Calypso?

  • vodotesnosť 5 ATM
  • kvalitné vyhotovenie
  • zaujímavý dizajn
  • strojček Quartz

Určené pre mladých

Calypso K5680/6 sú nádherné dámske hodinky, ktoré sa uplatnia ako pri každodennom nosení, tak aj ako módny doplnok pri spoločenských akciách. Jedinečný dizajn dotvára puzdro osadené trblietavými kamienkami a guľatý ciferník s originálne riešenými indexmi. Komfortný remienok s klasickým zapínaním sa prispôsobí každej situácii a poskytuje pohodlie aj pri dlhodobom nosení. Výrobcom udávaná vodotesnosť dosahuje hodnotu 5 ATM.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO8202
Produktové číslo:  8590588317642

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07