Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CALVIN KLEIN Secret Obsession EdP

4,6 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CALVIN KLEIN Secret Obsession EdP

Mali by ste záujem o parfumovanú vodu, na ktorú sa vás budú všetci vypytovať? CALVIN KLEIN Secret Obsession EdP poskytuje perfektnú vôňu pre ženy. Základ tejto parfumovanej vody tvorí orientálna prímes, ktorá zaručuje zmyselnosť a intenzitu. S touto parfumovanou vodou zažiarite na slávnostných udalostiach aj v zimnom období. CALVIN KLEIN Secret Obsession EdP je pôvodom z Ameriky.

Podstatné prednosti parfumovanej vody CALVIN KLEIN Secret Obsession EdP

  • Parfumovaná voda ideálna pre ženy
  • Hlavnú vôňu tvorí orientálna
  • Táto parfumovaná voda pochádza z Ameriky

Ďalšie informácie o značke CALVIN KLEIN

Módny návrhár Calvin Klein uviedol na trh v roku 1968 novú značku Calvin Klein. Najviac vyhľadávanou vôňou tejto značky je CK one unisex, ktorú si vyberajú ženy aj muži. Najvýraznejším rysom vôní Calvin Klein je minimalistický štýl.

Kód:  KPFA407nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13