Obnoviť stránku

CALVIN KLEIN Refine K4P23141

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CALVIN KLEIN Refine K4P23141

CALVIN KLEIN Refine K4P23141 sú nadčasové dámske hodinky, na ktoré sa môžete vždy spoľahnúť. Na ruke bude vynikať predovšetkým Strieborná farba puzdra v kombinácii s tým, že remienok tvorí Oceľ, čo náramku dodáva jedinečný vzhľad bez toho, aby sa znížilo pohodlie pri nosení. Remienok samozrejme nastavíte podľa vašej potreby. Analógové zobrazenie je nedotknuteľnou klasikou vhodnou na bežné denné použitie. Spoľahlivá Quartz batéria hodiniek CALVIN KLEIN Refine K4P23141 zaručuje, že vaše hodinky vydržia merať čas naozaj dlho.

Nenahraditeľnou funkciou je budík. Keď vezmete na vedomie, že tieto hodinky budete určite radi všade nosiť pri sebe, dorazíte konečne na všetky dôležité schôdzky včas.

  • Na ciferníku nájdete minerálne sklíčko, takže sa nemusíte báť poškodenia ani napr. pri páde

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 38 mm

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Materiál remienka Oceľ
Kód:  KHO12814
Produktové číslo:  7612635090986
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17