Obnoviť stránku

BVLGARI Petits et Mamans EdT 100 ml

63,90 €

BVLGARI Petits et Mamans EdT 100 ml

Ak vám vyhovujú dámske vône, potom by ste možno ocenili toaletnú vodu BVLGARI. Dámska toaletná voda BVLGARI vám zabezpečí potrebnú dávku sebavedomia na každý náročný deň. Kvetinové tóny si podmania muža, jemný nádych vyhovuje ženám a svieža vôňa provokuje všetkých. Táto jemná vôňa môže podporiť a zintenzívniť vaše pocity a náladu. Prejdite sa lesnou cestou sveta kúzelnej a nezameniteľnej drevitej vône. Sviežosť, sila, jemnosť a neuveriteľne dlhá výdrž sú jej hlavnými znakmi. Predstavte svoju osobnosť svetu pomocou toaletnej vody BVLGARI, s ktorou nikdy nezostanete bez povšimnutia.

Toaletná voda BVLGARI Petits et Mamans EdT 100 ml ...

Hlavné prednosti toaletnej vody BVLGARI Petits et Mamans EdT 100 ml

  • Toaletná voda BVLGARI má v sebe najmä dámske zložky vôní
  • Hlavnú zložku tvorí kvetinová kombinácia vonných tónov
  • Doplnená vedľajšia drevitá prímes
  • Môžete sa tešiť na vôňu talianske toaletnej vody BVLGARI
  • Objem flakónu je 100 ml
  • Nechajte sa rozmaznávať podmanivou vôňou

Toaletná voda BVLGARI sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Objavte krásu a jedinečnosť aj vo všedných veciach s toaletnou vodou BVLGARI. Hlavná kvetinová a vedľajšia drevitá vôňa poskytujú príjemný pocit počas celého dňa vďaka starostlivému výberu ingrediencií. Nápaditý flakón talianske toaletnej vody BVLGARI v sebe ukrýva moc energie a zmyselnosti, o ktorú sa s vami kedykoľvek podelí. Obdržíte flakón s objemom 100 ml. S touto toaletnou vodou zažiarite aj v prípade slávnostnejšej príležitosti. Iste s ňou zažiarite na prvom rande, romantickej večeri alebo na večierku.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFA1210
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  783320421259

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19