Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BVLGARI Omnia Crystalline EdT 25 ml

4,8 103 hodnotení
Variant
Objem
25 ml 40 ml 65 ml
Garancia najlepšej ceny
39,90 €

BVLGARI Omnia Crystalline EdT 25 ml

BVLGARI Omnia Crystalline EdT
BVLGARI

Dámska toaletná voda BVLGARI Omnia Crystalline EdT je inšpirovaná lesklými diamantmi a vzbudí vo vás pocit nekonečnej slobody. Jej zloženie sa blíži čistote trblietavých krištáľov. Toaletná voda BVLGARI sa stane vaším ideálnym doplnkom na každú príležitosť.

Základné informácie

Typ vône:

Kvetinová, drevitá

Určenie:

Dámska

Vonné zložky:

Hruška, lotos

Zloženie toaletnej vody BVLGARI Omnia Crystalline EdT

Parfémy

hlava

Bambus

Parfémy

srdce

Lotos

Parfémy

telo

Balzové drevo

Vlastnosti toaletnej vody BVLGARI Omnia Crystalline EdT

Dámsku toaletnú vodu BVLGARI Omnia Crystalline EdT už nikdy nevymeníte za žiadnu inú. Táto dámska voňavka je vhodná pre ženy milujúce kvety, najmä fialky alebo ruže. Eau de Toilette BVLGARI Omnia Crystalline EdT je obohatená o vedľajšiu vôňu vody, ktorej prednosťou je svieža aróma ovocia, mora a vodných kvetov. Pridané vonné zložky obsahujú aj hrušku a lotos. Toaletná voda BVLGARI bola vytvorená na teplé letné dni.

BVLGARI Omnia Crystalline EdT

Toaletná voda BVLGARI Omnia Crystalline EdT je ideálna pre ženy.

Pripomenie vám krásu diamantov.

Vyznačuje sa kvetinovou drevitou vôňou.

Je vhodná na teplé letné dni.

Eau de Toilette BVLGARI Omnia Crystalline EdT vychádza z vôní hrušky a lotosu.

Flakón obsahuje 25 ml balenie.

Popis vône BVLGARI Omnia Crystalline EdT

Toaletná voda BVLGARI Omnia Crystalline EdT je charakteristická čistými krištáľovými vôňami okvetného plátku lotosu, šťavnatou exotickou hruškou nashi a krémovým balzovým drevom. Otvára sa odľahčenými tónmi bambusu a sladkých plodov nashi. Stredom srdca sa vás dotkne lotos. Základ dámskej voňavky je tvorený eleganciou balzového dreva, ktorá sa rozvíja ako posledná a zostane s vami po celý deň.

Na aké príležitosti je vôňa BVLGARI vhodná

Toaletná voda BVLGARI Omnia Crystalline EdT je vychytaná dámska vôňa s kombináciou kvetov a dreva. Obklopená jej vôňou zažiari každá žena najmä v jarných a letných mesiacoch. Oceníte jej nadčasovú kompozíciu, ktorá sa vám ani vášmu okoliu nikdy neomrzí. Eau de Toilette BVLGARI Omnia Crystalline EdT sa stane vaším doplnkom na každú všednú aj sviatočnú príležitosť.

BVLGARI

BVLGARI sa radí medzi luxusné talianske značky, ktoré v sebe snúbia krásu antického umenia aj nadčasovej európskej elegancie. Je výrazom talianskej zmyselnosti, vysokého štýlu a osobitosti. Značka BVLGARI sa datuje od roku 1884 v Ríme a založil ju grécky klenotník Sotirios Voulgaris. Preslávila sa výrobou vycibrených parfémov pre mužov aj ženy, telovej kozmetiky, sofistikovaných šperkov, doplnkov aj hodiniek.Ajsamotnéparfémy BVLGARI pôsobia vďaka dômyselne navrhnutým a nádherne zdobeným flakónom ako skvostné klenoty a drahé kamene, ktorých esencia oslnivo rozžiari akýkoľvek outfit.

Kategórie BVLGARI

Darčekové sady BVLGARI

Darčekové sady

Epilácia a holenie BVLGARI

Epilácia a holenie

Parfémy BVLGARI

Parfémy

Péče o telo BVLGARI

Telová kozmetika


Zloženie

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), FRAGRANCE, WATER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, BHT Za složení výrobku odpovídá výrobce. Z důvodu případných změn doporučujeme kontrolovat složení výrobku přímo na jeho obale.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 25 ml
ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), FRAGRANCE, WATER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, BHT Za složení výrobku odpovídá výrobce. Z důvodu případných změn doporučujeme kontrolovat složení výrobku přímo na jeho obale.
'>
Kód:  KPFA208
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  783320922060

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19