Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BVLGARIOmnia Coral EdT 40 ml

4,8 18 hodnotení
Variant
Objem
40 ml 65 ml
Cenová bomba
64,90 € Ušetríte 20,10 €

BVLGARIOmnia Coral EdT 40 ml

Bvlgari Omnia Coral vyniká svojou charakteristickou romantickú a optimistickú vôňou, ktorá sa hodí pre každú sebavedomú ženu. Nositeľka si uvedomuje nielen svoje sbevědomí, ale aj typicky ženskú romantickú povahu. Omnia Coral je prevoňaný kvetinovými prvkami, vyzretom ovocím a koralovými útesmi. Nechýba ani veľmi obľúbená prísada všetkých parfumérov bergamot spolu s červenými bobuľami kustovnice čínskej. Ďalšie zvláštne prísadou v parfumu je granátové jablko s elegantnou hĺbkou cédra.
Bvlgari Omnia Coral je romantická kvetinovo-ovocná vôňa plná radosti. Autorom parfumu je Alberto Morillas, ktorý stojí za zrodom celého radu ďalších vôní značky Bvlgari: Omnia, Omnia Amethyste, Omnia Crystalline a ďalších. Vôňa červeného ovocia a exotických kvetín evokujú krásu koralov v tropických moriach. Omnia Coral je pôvabný klenot v nádhernom červenom odtieni. Romantická kvetinovo ovocná vôňa ukrýva radosť a pôžitok z každého dňa. S vôňou Omnia Coral leto nikdy nekončí.
Hlava: bergamot
Srdce: lekno, ibištek, granátové jablko
Základ: pižmo, cédrové drevo
Objem: 40 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Bergamot, Céder
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 40 ml
Kód:  KPFH171a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  783320442100

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14