Obnoviť stránku

BVLGARI Man Wood Essence EdP 100 ml

4,8 5 hodnotení
Cenová bomba
104,90 € Ušetríte 16,60 €

BVLGARI Man Wood Essence EdP 100 ml

Potrebujete parfumovanú vodu, ktorú si vaše okolie nebude môcť vynachváliť? BVLGARI Man Wood Essence EdP 100 ml disponuje vôňou perfektnou pre mužov. Pre túto parfumovanú vodu je charakteristická drevitá prímes, ktorá ponúka vôňu santalového a ružového dreva. Táto parfumovaná voda bola prispôsobená na bežné dni aj večery. BVLGARI Man Wood Essence EdP 100 ml pochádza z Talianska.

Najdôležitejšie prednosti pánskej parfumovanej vody BVLGARI Man Wood Essence EdP 100 ml

  • Parfumovaná voda určená pre mužov
  • Hlavná vôňa: drevitá
  • Parfumovaná voda vznikla v Taliansku

Informácie o výrobcovi BVLGARI

Bvlgari je talianska značka, ktorú vybudoval klenotník Sotirios Voulgaris v roku 1884 v Ríme. Jej pôvodným zameraním boli hodinky, šperky a iné doplnky. Prvý parfum Bvlgari bol pripravený v roku 1992 a od tej doby si ho obľúbili muži aj ženy po celom svete. Produkty sa chvália vysokou kvalitou a zároveň štýlovým spracovaním flakónov.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Talianske
Kód:  KPFC1778
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  783320461002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04