Obnoviť stránku

BVLGARI Goldea The Roman Night EdP

5 1 hodnotení
Cenová bomba
37,90 €

BVLGARI Goldea The Roman Night EdP

Radi by ste si zaobstarali parfumovanú vodu, ktorej vôňa vám perfektne sadne? BVLGARI Goldea The Roman Night EdP je vôňa vhodná pre ženy. V tejto parfumovanej vode je hlavnou zložkou kvetinová prímes, v ktorej dominujú tóny jazmínu, ruží alebo fialky. Parfumovaná voda je dokončená vedľajšou vôňou kvetov, ktorá sa nezaobíde bez arómy jazmínu, pomarančových kvetov, konvaliniek a ďalších. Táto parfumovaná voda sa ujme predovšetkým v letnom období, ale hodí sa aj na bežné dni. BVLGARI Goldea The Roman Night EdP pochádza z Talianska.

Hlavné vlastnosti parfumovanej vody BVLGARI Goldea The Roman Night EdP

  • Parfumovaná voda perfektná pre ženy
  • Hlavnú vôňu tvorí kvetinová
  • Vedľajšia vôňa BVLGARI Goldea The Roman Night EdP: kvetinová
  • Pôvod v Taliansku

Ďalšie informácie o výrobcovi BVLGARI

Bvlgari je talianska značka, ktorá vznikla v Ríme v roku 1884 a stojí za ňou klenotník Sotirios Voulgaris. Pôvodne sa venovala iba hodinkám, šperkom a iným doplnkom. Prvý parfum Bvlgari uzrel svetlo sveta v roku 1992 a od tej doby si ho obstarávajú ženy aj muži po celom svete. Produkty tejto značky sa chvália vysokou kvalitou a zároveň mimoriadnymi flakónmi.

Kód:  KPFC1510nad
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  KPFC1510nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16