Obnoviť stránku

BVLGARI Aqva Pour Homme 75 ml

4,8 12 hodnotení

BVLGARI Aqva Pour Homme 75 ml

Pánsky dezodorant bez obsahu alkoholu s jedinečnou vôňou, odrážajúce energiu samotnej prírody a nekonečných diaľok oceánov, si získal svojich zákazníkov po celom svete. Sviežosť mandarínky a pomarančovníka prestupuje celú kompozíciou vôňa, aby podčiarkol súznenie základných prvkov zeme, ohňa, vody a vzduchu. Tajomstvo hlbín oceánov vás bude sprevádzať na každom kroku a čisté tóny navodia pozitívnu energiu. To je dezodorant určený pre skutočných mužov. Vôňa bola uvedená na trh v roku 2005. Použitie tuhého dezodorantu Bvlgari AQVA Pour Homme je jednoduché, a pritom tak účinné, vyskúšajte jeho silu!

zloženie

  • Hlava: pomarančovník, mandarínka
  • Srdce: morská tráva Posidonia, santolina
  • Základ: ambra

aplikácia

Položte dezodorant otvorenou stranou na pokožku v podpazuší a krúživými pohybmi rozotrite v potrebnom množstve. V prípade potreby kedykoľvek opakujte.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 75 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 75 g (0,08 kg)

Určenie

Určenie Pánske

Vôňa

Vôňa Svieža

Typ

Typ Tuhý

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Dezodorant

Vlastnosti

Špecifikácia Bez obsahu alkoholu
Kód:  KPFA172
Produktové číslo:  783320915659

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14