Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BVLGARI Aqua Pour Homme EdT Set 175 ml

5 8 hodnotení

BVLGARI Aqua Pour Homme EdT Set 175 ml

Kúpte sebe alebo svojmu blízkemu perfektnú voňavú sadu Bvlgari Aqva Pour Homme. V sade nájdete toaletnú vodu Pour Homme a tuhý dezodorant z rovnakej série. Oba prípravky majú veľmi príjemnú vôňu a dlhú výdrž. S produktmi luxusnej značky Bvlgari urobíte radosť akémukoľvek mužovi.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady Bvlgari Aqva Pour Homme

  • Sada obsahuje Bvlgari toaletnú vodu a deostick z radu Pour Homme
  • Toaletná voda má veľmi príjemnú mužnú vôňu a dlhú výdrž
  • Tuhý dezodorant Bvlgari vás ochráni od potu a nepríjemného zápachu
  • Produkty Bvlgari Aqva Pour Homme pre skutočných mužov

Toaletná voda Bvlgari Aqva Pour Homme

Toaletná voda Bvlgari Aqva Pour Homme je iskrivá, pozitívnymi emóciami vibrujúca vôňa, ktorá je čistá ako ranná rosa. Táto osviežujúca esencia je určená mužovi, ktorý si cení svojich schopností sebaovládania a jasnej mysle. Svieža kompozícia v sebe spája bohatstvo morských tónov a vôňu pomarančových hájov. Ľahká prírodná vôňa vychádza z aromatickej vodnej sviežosti, ktorej čisto prírodné tóny stáli pri zrode vône od Bvlgari. Muž Aqva žije v dokonalej harmónii so svojím telom, svojou mysľou aj okolitým svetom. Pohybuje sa s vrodenou gráciou, vďaka ktorej vpláva a kormidluje úspešne vodami svojho života.

Zloženie:

  • Hlava: pomarančovník, mandarínka
  • Základ: ambra
  • Srdce: morská tráva posidonia, santolina

Tuhý dezodorant Bvlgari Aqva Pour Homme

Pánsky deodorant bez obsahu alkoholu s jedinečnou vôňou, odrážajúcou energiu samotnej prírody a nekonečných diaľok oceánov, si získal svojich zákazníkov po celom svete. Sviežosť mandarínky a pomarančovníka prestupuje celou kompozíciou vône, aby podčiarkol súznenie základných prvkov zeme, ohňa, vody a vzduchu. Tajomstvo hlbín oceánov vás bude sprevádzať na každom kroku a čisté tóny navodia pozitívnu energiu. To je dezodorant určený pre skutočných mužov. Vôňa bola uvedená na trh v roku 2005. Použitie tuhého dezodorantu Bvlgari Aqva Pour Homme je jednoduché, a pritom také účinné, vyskúšajte jeho silu!

Zloženie:

  • Hlava: pomarančovník, mandarínka
  • Srdce: morská tráva Posidonia, santolina
  • Základ: ambra

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 175 ml
Kód:  KPFC1559
Produktové číslo:  783320977213

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18