Obnoviť stránku

BURBERRY Goddess EdP Súprava 125 ml

5 1 hodnotení
53,90 €

BURBERRY Goddess EdP Súprava 125 ml

Zabudnite na pochybnosti či neistotu a premeňte sa na skutočnú bohyňu. Nájdite svoje skutočné ja a využite svoju vnútornú silu, aby ste dosiahli svoje ciele. Na tejto ceste vás bude sprevádzať parfumovaná voda Burberry Goddess, ktorá prebudí vaše sebavedomie. Parfumovaná voda Burberry Goddess s aromatickou vôňou je ideálna na špeciálne príležitosti. Voňavý zážitok vám sprostredkujú 3-rôzne extrakty z madagaskarskej vanilky. Vanilková infúzia vyniká veľmi svetlými drevitými tónmi. Vanilla Caviar získaná inovatívnou technológiou Firgood poteší návykovou sladkou vôňou a vanilkový absolut do zmesi dodá mliečny nádych. Vonnú kompozíciu dopĺňa svieža provensálska levanduľa. Darčeková súprava parfumov Burberry Goddess obsahuje nielen EdP, ale aj telové mlieko s ladiacou vôňou.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy parfumov Burberry Goddess EdP

  • Darčeková súprava parfumov Burberry Goddess obsahuje EdP a telové mlieko s ladiacou vonnou kompozíciou
  • Parfumová voda EdP Burberry Goddess prebudí vaše sebavedomie
  • Ideálna na špeciálne príležitosti
  • Vo vonnej kompozícii nájdete 3 extrakty z madagaskarskej vanilky
  • Súprava parfumov Burberry Goddess poteší ako milý darček

Obsah balenia:
Burberry Goodess EdP 50 ml
Burberry Goodess telové mlieko 75 ml

Zloženie

EdP: ALCOHOL DENAT., PARFUM/Fragrance, PROPYLÉNGLYKOL, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, KUMARÍN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, BENZYL CINNAMATE, ALCOHOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, ANISE ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, YELLOW 5 (CI 19140), RED 4 (CI 14700), EXT. VIOLET 2 (CI 60730)

Telové mlieko: Aqua/Water/Eau, Dimethicone, Izononyl Isononanoate, glycerín, Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Steareth-21, stearát-2, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Chlorphenesin, Sodium Cetearyl Sulfate, Benzyl Salicylate, Linalool, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Hydroxycitronellal, Tocopheryl Acetate, Limonene, Coumarin, Benzyl Cinnamate.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Aromatická
Vonné zložky Levanduľa, Vanilka
Krajina pôvodu Anglické

Objem

Objem 125 ml
Kód:  KPFB1027
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3616304966491

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16