Obnoviť stránku

BURBERRY Body EdT 85 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BURBERRY Body EdT 85 ml

Toaletná voda Burberry Body je ľahšia, letná verzia známej vône. Svieža ovocná vôňa si zachováva atraktívne pôvodné tóny a ponúka nové jemne perlivé vône, ako je zelené jablko a čajové arómu. Táto krásna ľahučká vôňa je vhodná pre romantické ženy, ktoré si rady užívajú vôňa v letných tónoch.
Zelené jablko so sladkou broskýň a drsným aróma absintu je prepojené s hrejivým santalovým drevom a špecifickým aromatickým tónom čierneho čaju. Osobité pižmo s ambrou a zmyselnou krémovú vanilkou túto vôňu robia dlhotrvajúce. Čarovná zmes vôní je uložená v elegantnom flakóne, ktorý má tvar vhodný do dámskej kabelky.
Použite túto nádhernú vôňu a užite si leto s príjemnou atraktívnou vôňou!
Zloženie:
Hlava: zelené jablko, broskyňa, absintSrdce: santalové drevo, čajové arómaZáklad: pižmo, drevitý cashmeran, krémová vanilka, ambra
Objem:
85 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Chypre
Vonné zložky Vanilka, Zelený čaj
Krajina pôvodu Anglické

Objem

Objem 85 ml
Kód:  KPFH278a
Produktové číslo:  3386460045407

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09