Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BULLDOG Oil Control Miosturiser 100 ml

4,6 77 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,79 €

BULLDOG Oil Control Miosturiser 100 ml

Pánsky hydratačný pleťový krém BULLDOG Oil Control Miosturiser obľúbenej britskej značky s objemom 100 ml je špeciálne vyvinutý na starostlivosť o mastnú mužskú pleť. Dodáva jej ľahkú hydratáciu, redukuje jej nežiadúci lesk a zanecháva ju prirodzene matnú, zamatovo hebkú a zdravú. Zloženie krému je obohatené o prírodné ingrediencie, ako sú lieska, vŕbová kôra a jalovec. Krém sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva na pleti mastný film. Prípravok s plne recyklovateľným obalom je vhodný aj pre vegánov.

Kľúčové vlastnosti hydratačného pleťového krému pre mužov BULLDOG Oil Control Miosturiser  

  • Hydratačný pleťový krém pre mužov BULLDOG Oil Control Moisturizer pre mastnú pleť
  • Pokožku hydratuje a dodáva jej prirodzene matný povrch
  • Zanecháva mužskú pleť hydratovanú, jemnú a hladkú
  • Zloženie obsahuje liesku, vrbovú kôru a jalovec
  • Rýchlo vstrebávajúci sa krém BULLDOG Oil Control Moisturizer je vhodný aj pre vegánov
  • Prírodná kozmetika s plne recyklovateľným obalom

Aktívne látky:

  • Olej lisovaný zo semien liesky vyniká vysokým obsahom vitamínu E a má hydratačné a antioxidačné účinky
  • Výťažky z vŕbovej kôry sa vyznačujú adstringentnými (sťahujúcimi), protizápalovými, upokojujúcimi a zvlhčujúcimi účinkami na pleť. Čistia póry a pomáhajú pokožke vylučovať odumreté bunky.
  • Éterický olej z borievky podporuje dobrú cirkuláciu krvi v pokožke a zlepšuje obnovu kožných buniek. Redukuje mastenie pokožky.

Použitie:
Naneste krém rovnomerne ráno a večer na vyčistenú pleť tváre a krku.

Zloženie:
Aqua (Water), C12-15 alkyl benzoate, Tapioca starch, Glycerín, Sorbitan Stearate, Hamamelis virginiana (Witch hazel) Water, Sodium polyacrylate, penta- distearate, Phenoxyethanol, Sodium Stearoyl Glutamate, Alcohol, Carbomer, Benzoic acid, Parfum (Fragrance) *, Tocopheryl acetate, Dehydroacetic acid, Sodium hydroxide, Salix albumu (Willow) bark extract, Limonene, Linalool, Juniperus communis fruit extract, Potassium Sorbate, Sodium benzoate. *a blend of natural ingredients

Zloženie

Aqua (Water), C12-15 alkylbenzoát, Tapioca starch, Glycerín, Sorbitan Stearate, Hamamelis virginiana (Witch hazel) Water, Sodium polyacrylate, Penta- distearate, Phenoxyethanol, Sodium stearoyl glutamate, Alcohol, Carbomer, Benzoic acid, Parfum (Fragrance) *, Tokoferylacetát Dehydroacetic acid, Sodium hydroxide, Salix albumu (Willow) bark extract, Limonene, Linalool, Výťažok z plodov borievky obyčajnej (Juniperus communis), Potassium sorbate, Sodium benzoate. *a blend of natural ingredients

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné, Vegan

Typ pleti

Typ pleti Mastná

Vek

Vek 15+

Objem

Objem 100 ml

Typ produktu

Typ produktu Pleťový krém, gél, fluid

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre mužov

Účinok

Účinok Hydratačný

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Zloženie

Špecifické zloženie Bez farbív, Bez parfumovania

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Objem 100 ml
Kód:  KSPL303
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060144643988
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09