Obnoviť stránku

BULLDOG Beard Shampoo and Conditioner 2v1 200 ml

4,8 25 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,19 €

BULLDOG Beard Shampoo and Conditioner 2v1 200 ml

Šampón na fúzy a kondicionér BULLDOG Beard Shampoo and Conditioner 2 v 1 sa dokonale stará o mužskú pleť a fúzy. Jemne a účinne ich umýva a zbavuje všetkých nečistôt. Fúzy zmäkčuje, formuje a dodáva im potrebnú výživu. Zanecháva ich hebké, mäkké a upravené. Jeho prírodné zloženie je obohatené o aloe vera, camelinový olej a zelený čaj. Prípravok neobsahuje umelé farbivá, parabény, syntetické vonné látky ani prísady z živočíšnych zdrojov a je tak vhodný aj pre vegánov. Je dodávaný v praktickej plastovej fľaši s pumpičkou. Skvelý pomocník na luxusnú starostlivosť o fúzy.

Kľúčové vlastnosti šampónu na fúzy a kondicionéru BULLDOG Beard Shampoo and Conditioner 2 v 1

  • Šampón a kondicionér BULLDOG Beard Shampoo and Conditioner 2 v 1 šetrne fúzy čistí
  • Poskytuje fúzom výživu a zanecháva ich jemné, mäkké a upravené
  • Šampón obsahuje prírodné ingrediencie, ako sú aloe vera, camelinový olej a zelený čaj
  • Prípravok je vhodný aj pre vegánov
  • Praktické balenie v plastovej fľaši s pumpičkou

Aktívne látky:

  • Aloe vera pokožku upokojuje a zvláčňuje
  • Camelinový olej fúzy posilňuje
  • Zelený čaj vyniká antioxidačnými účinkami

Použitie:
Fúzy opláchnite teplou vodou a naneste na ne malé množstvo šampónu. Ľahkými krúživými pohybmi ich umyte a potom dôkladne opláchnite.
Typ pleti:
Prípravok je vhodný na normálnu pleť.

Zloženie šampónu:
Aqua (Water), Cocamidopropyl betaine, Sodium lauroyl methyl isethionate, Aloe barbadensis leaf juice, Sodium chloride, Acrylates copolymer, Stearamidopropyl dimethylamine, Sodium benzoate, Parfum (Fragrance), Potassium sorbate, Trisodium ethylenediamine disuccinate, Camelina sativa seed oil, Limonene, Glycerin, Camellia sinensis (Green tea) leaf extract, Citric acid, Tocopherol.


Zloženie

Aqua (Water), Kokamidopropyl betaín, Sodium lauroyl methyl isethionate, Aloe barbadensis leaf juice, Sodium chloride, Acrylates copolymer, Stearamidopropyl dimethylamine, Sodium benzoate, Parfum (Fragrance), Potassium sorbate, Trisodium ethylenediamine disuccinate, Camelina sativa seed oil, Limonene, glycerín, Camellia sinensis (Green tea) leaf extract, Citric acid, Tocopherol.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Šampón

Objem

Objem 200 ml
Kód:  KSMU0385
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060144643964
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18