Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

B.U. Heartbeat EdT 50 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -13 %
9,49 € 10,90 €

B.U. Heartbeat EdT 50 ml

Ak ste si obľúbili dámske vône, potom je pre vás ako stvorená toaletná voda B.U.. Dámska toaletná voda B.U. vám dodá potrebnú dávku sebavedomia na každý náročný deň. Drevité tóny dodávajú vôni luxusnú a elegantnú stránku. Sviežosť, sila, jemnosť a neuveriteľne dlhá výdrž sú jej hlavnými znakmi. Predstavte svoju osobnosť svetu pomocou toaletnej vody B.U., ktorá vám dodá odvahu prejaviť svoje emócie a podeliť sa o svoje pocity.

Toaletná voda B.U. Heartbeat EdT 50 ml ...

Kľúčové prednosti toaletnej vody B.U. Heartbeat EdT 50 ml

  • Toaletná voda B.U. kombinuje dámske zložky vôní
  • Hlavnej zložke dominuje drevitá kombinácia vonných tónov
  • Súčasťou vonných zložiek je tiež bergamot, ruža a ríbezľa
  • Spoľahnite sa na vôňu grécke toaletnej vody B.U.
  • Objem flakónu dosahuje 50 ml
  • Vďaka tejto vôni sa stanete očarujúcou pri akejkoľvek príležitosti

Toaletná voda B.U. prináša špecifickú vôňu

Objavte krásu a jedinečnosť aj vo všedných veciach s toaletnou vodou B.U.. Hlavná drevitá vôňa vás na prvý nádych očarí svojimi vhodne zvolenými kombináciami. Zatiaľ čo sa budete oddávať prvému nádychu nevtieravé vône, osviežujúce akordy vonných zložiek, konkrétne bergamot, ruža a ríbezľa, vo vás zobudí túžbu po zážitkoch. Vkusný flakón grécke toaletnej vody B.U. je plný energie a zmyselnosti, ktorú vám prepožičia pri akejkoľvek príležitosti. Predáva sa v balení s objemom 50 ml. Táto toaletná voda je pripravená sprevádzať vás v najrôznejších denných aj ročných obdobiach. Bude skvelým spoločníkom pri mnohých dôležitých životných míľnikoch.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Bergamot, Ruža, Ríbezľa
Krajina pôvodu Grécke

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFC2666
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5201314129349
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07