Obnoviť stránku

BROSWAY Rifflessi BHK145

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BROSWAY Rifflessi BHK145

Túžite po prepychovom klenote, ktorý vkusne ozdobí vaše zápästie? Náramok Brosway Rifflessi BRF13 dopraje svojim nositeľkám noblesný dizajn aj precízne spracovanie. Šperk je vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele s vysokým leskom, ktorá na tele nielen skvele vyzerá, ale vďaka hypoalergénnym vlastnostiam tiež nespôsobuje žiadne kožné podráždenie. Dominantu šperku predstavujú číre kryštály Swarovski v kombinácii s imitáciou perál, ktoré zodpovedajú za jeho elegantný dizajn a nádych ženskosti.

BrosWay Rifflessi BRF13

  • Elegantný šperk vhodný pre každodenný i slávnostný outfit
  • Ušľachtilá chirurgická oceľ pre istotu zdravotne bezproblémového nosenia
  • Číre kryštály Swarovski v kombinácii s imitáciou perál
  • Možnosť nastavenia dĺžky retiazky podľa individuálnych potrieb nositeľky
  • Povrchová úprava: lesk
  • Dĺžka: 20 cm

Prečo chirurgická oceľ?

Chirurgická oceľ sa v šperkárstve teší významnej popularite predovšetkým vďaka svojim výhodným vlastnostiam, ktorými predbehne ostatné kovy. Vyniká najmä vysokou tvrdosťou a pevnosťou, farebnou stabilitou a odolnosťou proti mechanickému poškodeniu i korózii. Okrem toho sa vyznačuje hypoalergénnym zložením. To znamená, že nereaguje s kožou a nespôsobuje žiadne alergické reakcie, je preto ideálnym riešením pre jedincov alergických na ostatné kovy. Šperkom z ušľachtilej ocele sa tiež dodáva ľubovoľný farebný odtieň pomocou PVD technológie, ktorá ich súčasne pokryje aj oslnivým leskom. Výsledkom je potom prekrásny klenot s prekvapivo dlhou životnosťou.

Buďte výnimočná s BrosWay

Ktorá žena by si nechcela ozdobiť svoje zápästie žiarivým skvostom? Náramok doplnený čírymi kryštálmi Swarovski v kombinácii s umelými perlami zaplaví každú svoju nositeľku pocitom vznešenosti a výnimočnosti. Náramok Brosway perfektne oživí každodenný i slávnostný outfit a jemne podčiarkne ženskosť.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náramok

Osadenie, kamienky

Osadenie Perla pravá

Veľkosť

Veľkosť 20 cm (200 mm)

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ, Krištáľ
Hmotnosť šperku 26,00 g
Povrchová úprava Lesk
Kód:  SP8363
Produktové číslo:  8053251806114
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03