Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BROSWAY Chakra BHK43

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BROSWAY Chakra BHK43

Kúpte si originálny módny doplnok od značky BrosWay Chakra BHK43 v lesklom vyhotovení vo farbe ružového zlata, ktorý vám dodá nevtieravý vzhľad. Tento náramok s okrúhlym medailónom s motívom srdiečka s priemerom 1,7 cm z kolekcie Chakra je vyrobený z vysoko ušľachtilej chirurgickej ocele 316L. Náramok BrosWay je aj vďaka nápisu Always my mum FOREVER MY FRIEND inšpirovaný nehou, porozumením a zjednotením. Náramok BrosWay Chakra má zapínanie na karabínku, priemer 7 cm a jeho celková dĺžka je 18,5 cm.

Kľúčové vlastnosti náramku BrosWay Chakra BHK43 srdce

  • Originálny náramok BrosWay z kolekcie Chakra
  • Brosway Chakra BHK43 v lesklom vyhotovení vo farbe ružového zlata
  • Vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele 316L
  • S okrúhlym medailónom s priemerom 1,7 cm s motívom srdiečka
  • Efektný nápis Always my mum FOREVER MY FRIEND
  • Chakra je inšpirovaný nehou, zjednotením a porozumením
  • Zapínanie náramku BrosWay je na karabínku
  • Priemer náramku Chakra je 7 cm s možnosťou nastavenia
  • Celková dĺžka je 18,5 cm

Prečo chirurgická oceľ?

Chirurgická oceľ sa v šperkárstve teší významnej popularite predovšetkým vďaka svojim výhodným vlastnostiam, ktorými predbehne ostatné kovy. Vyniká najmä vysokou tvrdosťou a pevnosťou, farebnou stabilitou a odolnosťou voči mechanickému poškodeniu i korózii. Okrem toho sa vyznačuje hypoalergénnym zložením. To znamená, že nereaguje s kožou a nespôsobuje žiadne alergické reakcie, je preto ideálnym riešením pre jedincov alergických na ostatné kovy. Šperkom z ušľachtilej ocele sa tiež dodáva ľubovoľný farebný odtieň pomocou PVD technológie, ktorá ich súčasne pokryje aj oslnivým leskom. Výsledkom je potom prekrásny klenot s prekvapivo dlhou životnosťou.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náramok

Osadenie, kamienky

Osadenie Bez kameňa

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ
Povrchová úprava Lesk
Kód:  SP8261
Produktové číslo:  8053851011543
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07