Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BROSWAY Chakra BHK12

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BROSWAY Chakra BHK12

Túžite po prepychovom klenote, ktorý vkusne ozdobí vaše zápästie? Náramok Brosway Chakra BHK12 dopraje svojim nositeľkám noblesný dizajn aj precízne spracovanie. Šperk je vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele s vysokým leskom, ktorá na tele nielen skvele vyzerá, ale vďaka hypoalergénnym vlastnostiam tiež nespôsobuje žiadne kožné podráždenie. Dominantu šperku predstavuje medailónik ozdobený znamením zverokruhu a čírymi krištáľmi Swarovski.

Brosway Chakra BHK12

  • Elegantný šperk vhodný pre každodenný aj slávnostný outfit
  • Ušľachtilá chirurgická oceľ pre istotu zdravotne bezproblémového nosenia
  • Medailónik ozdobený znamením zverokruhu a čírymi krištáľmi Swarovski
  • Možnosť nastavenia dĺžky retiazky podľa individuálnych potrieb nositeľky
  • Znamenie zverokruhu: býk
  • Povrchová úprava: lesk
  • Priemer: 70 mm

Prečo chirurgická oceľ?

Chirurgická oceľ sa v šperkárstve teší významnej popularite predovšetkým vďaka svojim výhodným vlastnostiam, ktorými predbehne ostatné kovy. Vyniká najmä vysokou tvrdosťou a pevnosťou, farebnou stabilitou a odolnosťou voči mechanickému poškodeniu aj korózii. Okrem toho sa vyznačuje hypoalergénnym zložením. To znamená, že nereaguje s kožou a nespôsobuje žiadne alergické reakcie, je preto ideálnym riešením pre jedincov alergických na ostatné kovy. Šperkom z ušľachtilej ocele sa tiež dodáva ľubovoľný farebný odtieň pomocou PVD technológie, ktorá ich súčasne pokryje aj oslnivým leskom. Výsledkom je prekrásny klenot s prekvapivo dlhou životnosťou.

Buďte výnimočná s Brosway

Ktorá žena by nechcela ozdobiť svoje zápästie žiarivým skvostom? Náramok doplnený medailónikom so znamením zverokruhu a trblietavými krištáľmi Swarovski zaplaví každú svoju nositeľku pocitmi vznešenosti a výnimočnosti. Náramok Brosway perfektne oživí každodenný aj slávnostný outfit a jemne podčiarkne ženskosť.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náramok

Osadenie, kamienky

Osadenie Krištále Swarovski

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ
Povrchová úprava Lesk
Kód:  SP8230
Produktové číslo:  8053851011239
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08