Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BRAUN Series 3 3045s (Wet & Dry)

4,7 78 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRAUN Series 3 3045s (Wet & Dry)


Drsný na fúzy. Jemný na pokožku.

Braun je ikonická nemecká značka, ktorá sa špecializuje na presné holiace strojčeky svetovej úrovne. Globálne je oceňovaná za svoj jednoduchý, intuitívny dizajn a vynikajúci výkon produktu. Dôverujú jej muži po celom svete, Braun je svetovou jednotkou medzi holiacimi strojčekmi.* Všetky holiace strojčeky Braun majú priame, intuitívne ťahy, teda rovnaké miesto nemusíte prechádzať dvakrát, čo pomáha minimalizovať podráždenie pokožky. Špeciálne strihacie diely sú citlivé na tlak a sú chránené patentovanou kovovou sieťkou (SensoFoil™), ktorá zaistí čisté a maximálne oholenie a vynikajúce pohodlie pokožky. Všetky holiace strojčeky Series 3 sú navrhnuté a vyrobené v Nemecku, a tak je zachovaná maximálna presnosť a pozornosť detailu. Kvalita, ktorú pocítite každý deň.

*Na základe prieskumu vykonaného v období od júla 2015 do júna 2016. Zdroj: Predný inštitút zaoberajúci sa prieskumom trhu.


Pokročilé holenie
 

Pokročilé holenie s holiacim strojčekom BRAUN Series 3 3045s (Wet&Dry)

3 špecializované strihacie diely spolupracujú na hladkom a jemnom oholení. Patentovaná technológia Braun SensoFoil™ chráni vašu pokožku pred ultra ostrým ostrím.

Technológia Micro Comb
 

Technológia Micro Comb

Hrebeň ProSkin Micro Comb zachytí väčšinu fúzov pri prvom ťahu, vďaka čomu pokožku oholíte rýchlejšie a pohodlnejšie.

Citlivosť pokožky
 

Citlivosť pokožky

Ostrie holiaceho strojčeka BRAUN Series 3 3045s (Wet&Dry) citlivé na tlak sa automaticky zasunie, aby tak ochránilo vašu pokožku. Pre jemné oholenie a pocit hladkej pokožky.

Zabudovaná presnosť
 

Zabudovaná presnosť

Extra veľký strihač na zadnej strane je ideálny pre tvarovanie bokombrád alebo zastrihávanie dlhších fúzov pred holením.


Nadpis
 

Inteligentný dizajn holiaceho strojčeka BRAUN Series 3 3045s (Wet&Dry)

Plný holiaci výkon Series 3 ProSkin je dosiahnutý vďaka tenkej a presnej hlavici, ktorá sa dostane aj do ťažko prístupných miest, napríklad pod nos.

Ohoľte sa nasucho alebo za mokra
 

Ohoľte sa nasucho alebo za mokra

Holiace stroje Series 3 ProSkin je možné použiť s vodou, penou alebo gélom a dosiahnuť tak ešte vyššiu kĺzavosť a pocit hladkej pokožky. Okrem toho sa môžete holiť aj v sprche.

100 % vodoodolný
 

100 % vodoodolný holiaci strojček BRAUN Series 3 3045s (Wet&Dry)

Všetky holiace strojčeky Braun sú vodoodolné do hĺbky až 5 metrov. Prakticky ich môžete opláchnuť pod tečúcou vodou, čistenie je tak jednoduché a hygienické.

Vynikajúca batéria
 

Vynikajúca batéria

Výkonná NiMH batéria sa úplne dobije za 1 hodinu, holiaci strojček BRAUN Series 3 3045s (Wet&Dry) je možné potom používať 45 minút bez použitia napájacieho kábla. Rýchle 5-minútové nabitie stačí na 1 oholenie. Kontrolka LED vás upozorní keď je váš holiaci strojček BRAUN Series 3 3045s (Wet&Dry) potrebné dobiť. BRAUN Series 3 3045s (Wet&Dry) je akumulátorový a teda funguje len bez napájacieho kábla - ochrana používateľa.


 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánsky

Využitie

Využitie Tvár

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Doba chodu 45 min
Doba nabíjania 1 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Zastrihávač, Indikátor nabíjania LED
Dĺžka strihu 0,05 mm
Dĺžky nadstavcov 0,05 mm

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Modrá
Kód:  BRAHSP005
Produktové číslo:  4210201131694

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01