Obnoviť stránku

BOURJOIS Rouge Edition Velvet 09 Happy Nude Year

4,8 28 hodnotení
5,89 €

BOURJOIS Rouge Edition Velvet 09 Happy Nude Year

Rúž Rouge Velvet má krémovú konzistenciu a nádherne sýtu farbu. Na pery sa nanáša pomocou praktickej aplikačnej tyčinky, ktorá vytvorí precízne líčenie. Fluidná lesklá textúra sa po nanesení mení na hodvábne matný zamat, ktorý vaše pery bude zdobiť veľmi dlho bez porušenia. Jemná textúra poteší najmä ženy, ktorým pery vysychajú a potrebujú zachovať ich dlhotrvajúcu vláčnosť.

Odtieň tohto hydratačného rúžu nebledne a šetrné zloženie textúry pery nedráždi a nevysušuje. Rúž perám dodáva prirodzený, ale perfektne zvýraznený vzhľad. Pery budú pôsobiť šťavnatým a zvodným dojmom. Módny odtieň rúžu je vhodný na každodenné nosenie, ale skvele tiež vynikne pri slávnostných príležitostiach. Bohaté zloženie rúžu pery vyživuje a do hĺbky hydratuje. Doprajte si ošetrenie a skrášlenie vašich pier, aby boli zdravé a príťažlivé!
Odtieň:
09 Happy Nude Year
Použitie:
Nanášajte pomocou aplikátora kedykoľvek podľa potreby.
Objem:
6,7 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 7,7 ml

Krytie

Krytie Plné

Textúra

Textúra Matná

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci

Odtieň

Odtieň Oranžový

Výdrž

Výdrž 12 hodín
Kód:  KSDE0635-a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3052503260914

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12