Obnoviť stránku

BOURJOIS Mascara Twist Up The Volume 24H Mascara 23 Black 8 ml

5 2 hodnotení
Zľavnené -21 %
7 € 8,89 €

BOURJOIS Mascara Twist Up The Volume 24H Mascara 23 Black 8 ml

Maskara BOURJOIS Mascara Twist Up The Volume 24HR Mascara 23 Black čiernej farby vďaka špeciálnemu otočnému mechanizmu riasy maximálne predĺži a dodá im intenzívny objem. Zanechá ich nádherne vytvarované, oddelené a husté. Zvýrazní pohľad vašich očí a podčiarkne ich prirodzenú krásu. Pomocoukefky 2 v 1 s dvojitým efektom rovnomerne na riasy nanesiete sýto čiernu farbu, predĺžite ich a mnohonásobne zväčšíte ich objem. Zloženie maskary je obohatené o prírodné vosky na dodanie objemu a hydratačný a zjemňujúci keratín. Skvelý pomocník každej ženy pre dokonalé nalíčenie.

Kľúčové vlastnosti maskary BOURJOIS Mascara Twist Up The Volume 24HR Mascara 23 Black

  • Čierna maskara značky BOURJOIS s otočnou kefkou 2 v 1
  • Rovnomerne nanáša maskaru na riasy, oddeľuje a maximálne predlžuje riasy
  • Výrazne riasy zahustí a neodolateľne zvýrazní oči
  • Dodáva riasam maximálny objem a intenzívne čiernu farbu
  • Unikátny otočný mechanizmus na dokonalé nalíčenie rias
  • Receptúra pre riasy nádherne nalíčené až po dobu 24 hodín
  • BOURJOIS Mascara Twist Up The Volume s rýchlou a jednoduchou aplikáciou
  • Oftalmologicky testovaná maskara vhodná aj pre citlivé oči

Aktívne látky:
Prírodné vosky – pomáhajú zväčšovať objem rias
Keratín – silný kondicionér, zvyšuje lesk a hebkosť vlasov, má hydratačné, zjemňujúce a vyhladzujúce účinky

Účinky:
Výsledkom aplikácie maskary BOURJOIS Mascara Twist Up The Volume sú výrazne dlhé a oddelené riasy s bohatým objemom a intenzívne čiernou farbou. Vaše oči získajú podmanivý, iskrivý a hlboký pohľad.

Použitie:
Na oddelenie a predĺženie dĺžky nastavte maskaru do pozície 1 a riasy prečešte jemnými ťahmi od korienkov ku končekom. Potom maskaru nastavte do pozície 2, ktorá umožní nabrať väčšie množstvo farby a vytvorí tak maximálny objem. Pre výraznejšie líčenie môžete postup zopakovať.

Odtieň:
23 Black

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Paraffin, Glyceryl Stearate, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, Pvp, Cera Alba/Beeswax/Cire D'abeille, Propylene Glycol, Tribehenin, Polysorbate 20, Stearic Acid, Ammonium Acrylates Copolymer, Panthenol, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Talc, Hydrolyzed Collagen (Derived From Fish), Ascorbyl Glucoside, Gossypium Herbaceum (Cotton) Powder, Serica Powder/Silk Powder/Poudre De Soie, Retinyl Palmitate, Pantolactone, Glycerin, Hydrogenated Olive Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Hydrolyzed Keratin, Sodium Sulfate, Ceramide 2, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Silica, Tocopherol[May Contain/Peut Contenir/+/-: Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891), Ferric Ferrocyanide (Ci 77510), Carmine (Ci 75470), Chromium Hydroxide Green (Ci 77289), Chromium Oxide Greens (Ci 77288), Ultramarines (Ci 77007)]


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Vhodné pre Citlivé oči
Špecifikácia Dekoratívne

Kefka

Tvar Úzka

Objem

Objem 8 ml

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO3209
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614227182455

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14