Obnoviť stránku

BOURJOIS Mascara Push Up Volume Glamour Waterproof 71 Black 7 ml

5 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,99 € 6,29 €

BOURJOIS Mascara Push Up Volume Glamour Waterproof 71 Black 7 ml

Vodoodolná maskara BOURJOIS Mascara Push Up Volume Glamour 71 Black sýto čiernej farby riasy dokonale natočí po celej dĺžke a maximálne ich predĺži. Vďaka push-up efektu im dodá až jedenásťkrát väčší objem. Zanechá ich nádherne vytvarované a husté. Zvýrazní pohľad vašich očí a podčiarkne ich prirodzenú krásu. Pomocou patentovanej kefky ľahko a rýchlo znásobíte objem rias a vytvoríte krásne krivky, ktoré vám vydržia až 24 hodín. Jej vodoodolné zloženie zabraňuje aj minimálnemu rozmazaniu, maskara sa nedrobí a nevytvára hrudky. Skvelý pomocník každej ženy pre dokonalé nalíčenie.
Účinky:
Výsledkom aplikácie maskary BOURJOIS Mascara Push Up Volume Glamour sú krásne tvarované a husté riasy s bohatým objemom. Vaše oči získajú podmanivý, iskrivý a hlboký pohľad.
Použitie:
Maskaru nanášajte dlhými jemnými ťahmi na riasy od korienkov ku končekom. Potom nechajte zaschnúť. Pre výraznejšie líčenie môžete postup zopakovať a aplikovať druhú vrstvu. Odstraňujte pomocou odličovača na vodoodolný make-up.
Objem:
7 ml
Odtieň:
71 Black

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Vodoodolná
Špecifikácia Dekoratívne

Kefka

Tvar Hustá
Materiál Plast

Objem

Objem 7 ml

Efekt

Efekt Objem, Otočenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO2031
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3052503707136

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06