Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOURJOIS City Radiance Foundation 01 Rose Ivory 30 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOURJOIS City Radiance Foundation 01 Rose Ivory 30 ml

Už sa na tmavé kruhy pod vašimi očami nemôžete ani pozrieť? Preč s nimi! Svieži a mladistvý vzhľad získate s make-upom BOURJOIS City Radiance Foundation 30 ml 01 Rose Ivory. Vaša pleť bude perfektná a vy sa budete cítiť sebaistejšie. Dermatologicky testovaný make-up je nekomedogénny a vďaka SPF faktoru 30 chráni pleť pred slnečnými lúčmi. Zároveň make-up obsahuje špeciálne filtre, ktoré bránia prenikaniu znečistenia z ovzdušia do pleti. Make-up BOURJOIS City Radiance tak poskytuje dokonalú 24-hodinovú hydratáciu a ochranu.

Kľúčové vlastnosti make-upu BOURJOIS City Radiance Foundation 30 ml 01 Rose Ivory

  • Make-up s SPF 30
  • Proti únave a zašedlosti pleti
  • Proti škodlivým vplyvom prostredia
  • Pre pocit dokonalej sviežosti
  • Filtre proti špine z ovzdušia
  • BOURJOIS City Radiance zakryje červené žilky
  • Ochrana a hydratácia 24 hodín

Skryje nedokonalosti pleti

Rozjasnite svoju tvár a uberte si roky. Tmavé kruhy pod očami nikomu nepristanú. Make-up BOURJOIS City Radiance Foundation zakryje to, čo nemá byť vidieť. Trebárs aj červené žilky. Zároveň zjednotí farbu pleti v jednotnom odtieni a vy budete vyzerať mladšie a príťažlivejšie.

Odtieň make-upu:
01 Rose Ivory

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Zloženie:
AQUA (WATER), ITANIUM DIOXIDE [NANO], SOHEXADECANE, THYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIMETHICONE, SOPROPYL MYRISTATE, LYCERIN, PG-15 STEARYL ETHER, ROPANEDIOL, ETHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, MPERATA CYLINDRICA ROOT EXTRACT, PEG-30 IPOLYHYDROXYSTEARATE, ALUMINA, HENOXYETHANOL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, STEARIC ACID, PTFE, MAGNESIUM SULFATE, HYDROGENATED LECITHIN, PEG-8, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), CARBOMER, BIOSACCHARIDE GUM-4, SODIUM CITRATE, BHT, GERANIOL, LINALOOL, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, BIOTIN, [+/-(MAY CONTAIN): MICA, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)].

Objem:
30 ml


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Typ pleti Normálna

Vlastnosti

Účinok Zjednotenie pleti

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí
Kód:  DEKO2039
Produktové číslo:  3052503563107

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13