Obnoviť stránku

BOURJOIS 123 Perfect Foundation 54 Beige 30 ml

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOURJOIS 123 Perfect Foundation 54 Beige 30 ml

Revolučný make-up Bourjois 123 Perfect Foundation 54 Beige zaistí dokonalý vzhľad vašej pleti. Tento make-up účinne zakrýva tmavé kruhy pod očami, červené žilky aj známky únavy. Pleť je po použití tohto make-upu doslova bez chybičky! Unikátne zloženie kombinuje tri farebné pigmenty pre perfektnú pleť. Žlté pigmenty majú krycí a upokojujúci efekt, fialové rozjasňujú pleť a zelené pigmenty skrývajú a redukujú červené žilky.

Napriek svojej účinnosti je make-up ľahký, neupcháva póry a necháva pokožku dýchať. Jeho hodvábne jemná textúra má stredne krycí charakter a zaisťuje pohodlné nanášanie aj prirodzený vzhľad pokožky. Make-up bez problémov vydrží plniť svoju funkciu po dobu 16 hodín. V neposlednom rade oceníte aj ochranu pokožky SPF 10 proti nežiaducim vplyvom UV žiarenia. Doprajte si tento luxusný skrášľujúci prípravok a oslňte bezchybnou ošetrovanou pleťou!

Aktívne látky:

  • Špecifické žlté pigmenty majú krycí a upokojujúci efekt
  • Špecifické fialové pigmenty rozjasňujú pleť
  • Špecifické zelené pigmenty bojujú proti červeným žilkám

Účinky:
Nedostatky pleti vrátane kruhov pod očami sú zakryté, pleť je zjednotená, hydratovaná, svieža a ošetrená po dobu 16 hodín.

Odtieň:
54 Beige

Objem:
30 ml
Zloženie:

AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE (CI77891), PROPYLENE GLYCOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, ISONONYL ISONONANOATE, SODIUM CHLORIDE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, PEG-10 DIMETHICONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ZINC PCA, SILICA, IRON OXIDES (CI77492), ERYTHRITOL, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, IRON OXIDES (CI77491), CHLORPHENESIN, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, IRON OXIDES (CI77499), PARFUM (FRAGRANCE), ALCOHOL DENAT., LAUROYL LYSINE, DISODIUM EDTA, CHROMIUM OXIDE GREENS (CI77288), MANGANESE VIOLET (CI77742), POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, HOMARINE HCL, GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) FLOWER EXTRACT, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, DIMETHICONE/METHICONE COPOLYMER.

Parametre a špecifikácia

Balenie

Typ balenia Pumpička
Objem 30 ml

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne
Typ pleti Normálna, Všetky typy
Výdrž 16 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Vhodný na oči, Ochranný SPF faktor
Účinok Zmatňujúci, Zjednotenie pleti, Rozjasňujúci, Hydratačný, Proti začervenaniu

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Extrémne krycí

Odtien

Odtien Light
Kód:  KSDE0521-c
Produktové číslo:  3052503635408

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17