Obnoviť stránku

Boccia Titanium 3592-03

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Boccia Titanium 3592-03

Pánske klasické hodinky Boccia Titanium v ??sebe snúbi praktické funkcie a elegantné prevedenie, vďaka ktorému skvele doplní každodenné i spoločenský outfit každého moderného muža. Hodinky sú vyrobené z titánu, čo je ľahký a tvrdý kov, ktorý je v šperkárstve obľúbeným materiálom predovšetkým vďaka jeho antialergénnym vlastnostiam, vysokej odolnosti voči vode a rezistenciu voči korózii. Naviac je príjemný na dotyk a jeho nízka hmotnosť je zárukou príjemného nosenia. Prehledný biely ciferník je vkusne doplnený drobným subciferníkem sa sekundovou ručičkou a netradične riešený oceľový náramok ho skvele dopĺňa.

kľúčové vlastnosti

  • Pánske luxusné hodinky
  • Netradičné oceľový remienok
  • titánové puzdro
  • Veľmi odolné zafírové sklíčko
  • Quartz batériový strojček
  • prehledný ciferník
  • Vodotesnosť 3 ATM

Kvalita a funkcie

Hodinky sú poháňané spoľahlivým Quartz batériovým strojčekom Miyota. Ciferník je ukrytý pod zafírovým sklíčkom, ktoré je veľmi odolné voči poškriabaniu či iným mechanickým poškodením. Vodotesnosť 3 ATM chráni hodinky v daždi a proti striekajúcej vode.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO9238
Produktové číslo:  4040066231112
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07