Obnoviť stránku

Boccia Titanium 3557-02

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Boccia Titanium 3557-02

Pánske klasické hodinky Boccia Titanium 3557-02 v sebe snúbia praktické funkcie a elegantné vyhotovenie, vďaka ktorému skvele doplnia outfit každého moderného muža. Zaujmú vás nielen kvalitným koženým remienkom v čiernej farbe, ale takisto aj okrúhlym puzdrom z titánu a odolným zafírovým sklíčkom. Titan je sivý až striebristo biely, ľahký a tvrdý kov, ktorý je v šperkárstve obľúbeným materiálom predovšetkým vďaka jeho antialergénnym vlastnostiam, vysokej odolnosti voči vode a atmosferickým plynom a rezistencii voči korózii. Navyše je príjemný na dotyk a jeho nízka váha je zárukou príjemného nosenia.

Čas z týchto vkusných hodiniek jednoducho odčítate z čierneho analógového ciferníka, ktorý je vybavený bielou hodinovou, minútovou aj sekundovou ručičkou. Hodinky navyše ukazujú aktuálny dátum a sú vybavené ochranou 5 ATM, vďaka čomu sú odolné proti striekajúcej vode, dažďu, sprchovaniu a umývaniu rúk. Hodinky sú poháňané výkonným batériovým QUARTZ strojčekom.

Doplňujúce informácie:

Tvar:
Okrúhly

Rozmery:
40 x 45 x 9 mm

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO4552
Produktové číslo:  4040066199320

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06