Obnoviť stránku

Boccia Titanium 3255-01

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Boccia Titanium 3255-01

Stále si nemôžete vybrať hodinky, ktoré budú ideálne pre bežné nosenie i do spoločnosti? Dámske hodinky Boccia Titanium 3255-01veľmi elegantné a zároveň vysoko kvalitné, takže splní aj tie najnáročnejšie požiadavky. Začnime ich praktickými vlastnosťami. Puzdro aj remienok sú vyrobené z titánu. Obe tieto časti sú navyše vybavené PVD povlakom, ktorý výrazne zvyšuje ich odolnosť. K dlhej životnosti potom prispieva aj pevné minerálne sklíčko, ktoré kryje ručičkový ciferník. Hoci hodinky nie sú určené k hlbokému ponoru, vďaka vodotesnosti 5 ATM je možné ponoriť do hĺbky pol metra a sprchovať sa s nimi. 

kľúčové vlastnosti

  • Elegantné dámske hodinky pre všetky príležitosti
  • Vyrobené z prvotriednych materiálov
  • PVD povlak výrazne zvyšujúce odolnosť
  • Pevné minerálne sklíčko
  • Spoľahlivý quartzový strojček

Úplná presnosť a elegantný dizajn

Hodinky od nemeckej spoločnosti Boccia sú stále obľúbenejšie. Ide totiž o presný ukazovateľ času, a to vďaka špičkovému quartzovému strojčeka. Vzhledom na to, že ide zároveň o výrazný módny doplnok, ich výrobca nezabudol ani vizuálnu stránku. Tieto hodinky rozhodne nie sú výnimkou, takže osloví každú ženu, ktorá preferuje moderný dizajn. A navyše je dostanete v originálnej krabičke. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO9233
Produktové číslo:  4040066231457
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13