Obnoviť stránku

Boccia Titanium 3240-01

5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Boccia Titanium 3240-01

Tieto dámske hodinky Boccia sa vyznačujú jednoduchými líniami a veľmi príjemným dizajnom, ktorý bol okorenený dominantným vzhľadom ciferníka. Titánové púzdro striebornej farby v sebe uschováva biely ciferník ozvláštnený stredom perleťovej farbys výtvarnou hĺbkou. Veľké strieborné číslice sú dobre čitateľné. Jemné ručičky sú poháňané na chod kremenným batériovým strojčekom. Minerálne sklíčko chráni tento klenot pred poškriabaním či iným znehodnotením. Produkt je vodotesný do hĺbky 5 ATM.

Kožený opasok sivej farby je veľmi príjemný na nosenie a svojím štíhlym tvarovaním skvele doplňuje čistý vzhľad hodiniek. Veľkou výhodou kožených remienkov je fakt, že sa pod nimi nijako nepotí pokožka ruky ani pri dlhšom nosení.

Kľúčové vlastnosti

  • Jemné hodinky pre dámy aj slečny
  • Zaujímavý ciferník so stredom perleťovej farby
  • Osadené minerálnym sklíčkom
  • Pohodlný kožený opasok
  • Vodotesnosť do hĺbky 5 ATM

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO8620
Produktové číslo:  3240-01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13