Obnoviť stránku

Boccia Titanium 3189-01

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Boccia Titanium 3189-01

Dámske hodinky Boccia Titanium 3189-01 sú určené pre ženy všetkých vekových kategórií, ktoré rady nosia luxusné doplnky. Tieto hodinky v sebe snúbi eleganciu, kvalitu spracovania a nevšednosť. Vyrobené sú z čistého titánu , Ktorý sa vyznačuje veľkou teplotnou odolnosťou aj odolnosťou voči korózii. Navyše je úplne hypoalergénne a vzhľadom k jeho pevnosti je takmer nemožné hodinky poškriabať .

Ciferník je prevedený v striebornej farbe. Puzdro chráni tvrdené zafírové sklíčko veľmi odolné voči poškriabaniu. Vďaka vodotesnosti 5 ATM ich môžete bez obáv používať vonku v daždi, v lete pri vode alebo všade tam, kde by iné hodinky bez tejto funkcie neobstáli. Netradične poňatý titánovo-keramický pásik podčiarkuje nedbalú eleganciu hodiniek, vďaka ktorej ich môžete nosiť pri bežnom pracovnom dni rovnako ako pri sviatočných príležitostiach.

Parametre a špecifikácie:

Pásik:
titan - keramika

Puzdro:
titan

Vodeodolnosť:
5 ATM

Typ strojčeka:
QUARTZ (batérie)

Rozmery:
32 x 40 x 7 mm

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO3304
Produktové číslo:  4040066199313

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19