Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BLUEBEARDS REVENGE Shaving Cream 150 ml

4,8 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

BLUEBEARDS REVENGE Shaving Cream 150 ml

Krém na holenie BLUEBEARDS REVENGE je luxusný anglický produkt, ktorý obsahuje zmes prírodných ingrediencií, ktoré zabraňujú rastu fúzov. Navyše, upokojujúce zložky riešia časté problémy s holením, ako je podráždenie. Výrobok tiež vyživuje a hydratuje pokožku. Príjemná svieža vôňa dodáva pocit sviežosti. Krém znižuje frekvenciu holenia a pomáha predchádzať poškriabaniu, vyrážkam a porezaniam.Obohaťte svoju holiacu výbavu o tento luxusný výrobok.

Kľúčové vlastnosti holiaceho krému BLUEBEARDS REVENGE Krém na holenie 150 ml

  • BLUEBEARDS REVENGE Krém na holenie obsahuje prírodné látky, ktoré zabraňujú rastu fúzov
  • Znižuje frekvenciu holenia
  • Upokojuje, hydratuje a vyživuje pokožku
  • Pri podráždení má protizápalový účinok

Použitie:
Naneste na holiacu kefu krém v množstve mandľového jadra, pridajte malé množstvo vody a na tvári vytvorte krúživými pohybmi penu. Pri používaní odporúčaného množstva môže výrobok vystačiť až na 50 holení.

Všimnite si:
Len na vonkajšie použitie. Držte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami.

Zloženie:
Aqua, Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Parfum, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Lauryl Isoquinolinium Bromide, Psedoalteromonas Ferment Extract, Polyquaternium, Disodium Edta, Isopropyl Alcohol, Sodium Sorbate, Sodium Benzoate, Allantoin, Glucose, Caprylyl Glycol. (Parfum Contains: Benzyl Benzoate, Coumarin, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool)

 

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Krém

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálny
Kód:  KSMU0295
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060297002557

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17