Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BLUEBEARDS REVENGE Face Scrub 150 ml

4,9 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

BLUEBEARDS REVENGE Face Scrub 150 ml

Aj muži by sa mali pravidelne starať o svoju pleť. Aj im sa zanášajú póry a je potrebné ich dôkladne vyčistiť. Na tento účel slúži pleťový peeling BLUEBEARDS REVENGE Face Scrub, ktorý čistí pleť do hĺbky a odstraňuje odumreté kožné bunky. Peeling obsahuje jemné zrniečka z olivových jadierok, ktoré odstraňujú nečistoty z hĺbky pórov pokožky a odumreté kožné bunky, a zázvor, ktorý má antiseptické a hydratačné účinky a zvyšuje cirkuláciu krvi pod kožou. Používanie peelingu podporuje regeneráciu pokožky a uľahčuje holenie.

Hlavné plusy BLUEBEARDS REVENGE Face Scrub

  • Čistí póry do hĺbky, zanecháva pleť čistú
  • Peeling Bluebeards obsahuje olivové jadierka, ktoré odstraňujú nečistoty
  • V peelingu je obsiahnutý zázvor, ktorý má hydratačné účinky
  • Stačí naniesť na navlhčenú tvár a potom opláchnuť vodou
  • Uľahčuje holenie

Zloženie:

Aqua, isopropylmyristate, cetearyl alcohol, glycerin, olea europaea (olive) seed powder, triticum vulgare (wheat) germ oil, caprylic/capric triglyceride, glyceryl stearate, PEG-100 stearate, parfum, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, tocopheryl acetate, carbomer, allantoin, zingiber officinale (ginger) root extract, potassium sorbate, sodium benzoate, sodium hydroxide, benzyl benzoate.

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Typ produktu

Typ produktu Na tvár

Peeling fajtája

Peeling fajtája Mechanický

Určenie

Určenie Pre mužov
Kód:  KSMU0290
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060297002472
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16